Σήμερα και αύριο στην περιοχή του Λειβαδίτη Ξάνθης το 9ο Ποδηλατικό φεστιβάλ «Rodopi – Erymanthos MTB»

Δεν υπάρχουν σχόλια


Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τη ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, την Περιφέρεια ΑΜΘ και τον Δήμο Ξάνθης

 Για ένατη χρόνια η ΔΕ Σταυρούπολης θα υποδεχτεί το διήμερο ποδηλατικό φεστιβάλ που διοργανώνεται από την τοπική ομάδα ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, την Περιφέρεια ΑΜΘ και τον Δήμο Ξάνθης, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου στο Δασικό Χωριό και πιο συγκεκριμένα  στην περιοχή του Λειβαδίτη Ξάνθης.

  Φέτος για πρώτη χρόνια στο πρόγραμμα του φεστιβάλ μαζί με τους καθιερωμένους διασυλλογικούς αγώνες ποδηλάτων της Κυριακής 3/10 προστέθηκε ακόμη μία ημέρα στην αθλητική διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 2/10 θα πραγματοποιηθεί αγώνας διάθλου δρόμου και ποδηλάτου όπου η ορεινή Σταυρούπολη θα ανοίξει την αγκαλιά της και  θα υποδεχτεί μαζί με τους ποδηλάτες και τους δρομείς λάτρεις των ορεινών αγωνιστικών διαδρομών που προσφέρει η οροσειρά της Ροδόπης.

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της διοργάνωσης: https://www.facebook.com/profile.php?id=100054490838140

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στο Δασικό Χωριό, στην μοναδικής φυσικής ομορφιάς αγκαλιά της Ροδόπης και της ορεινής Σταυρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου