2 χρόνια «δούλεμα»,,,! Του έδωσε την ψυχή του να βγει Δήμαρχος κι αυτός τον... ειρωνεύονταν και τον χλεύαζε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Ο Δήμαρχος Τσέπελη τις... «έφαγε» από αγανακτισμένο εργαζόμενο οπαδό του στο γραφείο του! Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, τ’ άκουσε χωρίς να φταίει η Βέτα!

Μέσα  στο γραφείο του, τις «έφαγε» ο δήμαρχος Τσέπελης –μετά την ευρύτατη δημοσιοποίηση του ονόματός του από ΜΜΕ και αυτοδιοικητικούς δεν υπάρχει λόγος να μην πούμε το όνομά του- από οργισμένο ψηφοφόρο του, που δεν άντεχε άλλο την κοροϊδία και τον εμπαιγμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες ο συγκεκριμένος εργαζόμενος, που έχει ιδιαίτερα στενές σχέσεις και με τον Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, έπαιρνε τηλέφωνο στον Δήμαρχο Τσέπελη που ενώ προεκλογικά κάθε μέρα τον έπαιρνε και ζητούσε την στήριξή του, έφτασε στο σημείο να μην του απαντάει, μπήκε στο γραφείο του έντονα θυμωμένος, με αποτέλεσμα να  τα ακούσει αρχικά  η πάντα ευγενής… Βέτα χωρίς λόγο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του.

Εκεί πάντα γραβατωμένος και φινετσάτος δήμαρχος Τσέπελης, ευθύς εξ’ αρχής άρχισε να τον ειρωνεύεται όταν αυτός τον ρώτησε πότε επιτέλους θα βάλει την σύντροφό του στη ΣΕΚΑΠ διότι κάνουν αγώνα επιβίωσης, κάτι που του είχε τάξει και προεκλογικά, λόγω των στενών σχέσεων βουλευτή του Νομού με το εν λόγω εργοστάσιο και κουβέντα στην κουβέντα, του είπε να βγει από το γραφείο του και να μην τολμήσει να τον ξαναενοχλήσει, με αποτέλεσμα αυτός να αντιδράσει έντονα και σύμφωνα με πληροφορίες, πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι αντιδήμαρχοι –είχε στηρίξει προεκλογικά και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Ζερενίδη- να τον του ρίξει δυο γροθιές!!! Και να ειδοποιείται πάραυτα η αστυνομία που κατέφτασε σε χρόνο ρεκόρ, καθώς ο Δήμαρχος τον απειλούσε ότι θα τον πάει στο αυτόφωρο κι αυτός ενώ τον κρατούσαν οι αντιδήμαρχοι, συνέχιζε να εκφράζει έντονα την οργή και αγανάκτησή του, λέγοντάς του, «δύο χρόνια συνέχεια με δουλεύεις...Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Εμείς σε βγάλαμε  Δήμαρχο»!

Τελικά και ενώ "πρήστηκαν" τα χείλη του Τσέπελη απο τη μια μπουνιά, ο Δήμαρχος με το που οι αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν τον εργαζόμενο και τον πυροσβεστικό ρόλο του Αντιδήμαρχου Γιάννη Ζερενίδη, είπε στους αστυνομικούς να αποχωρήσουν, διότι το επεισόδιο για τον ίδιο θεωρείτο πλέον λήξαν και δεν σκόπευε να καταθέσει μήνυση, για να μην πάρει κι άλλη έκταση. Ο δε εργαζόμενος αποχώρησε συνεχίζοντας ωστόσο να διαμαρτύρεται έντονα μιλώντας για αχαριστία και υπενθυμίζοντάς του, «τις υποσχέσεις που είχε πάρει προεκλογικά και το συνεχιζόμενο επί δυο χρόνια άγριο δούλεμα...».

Μάλιστα  ο εργαζόμενος που εργάζεται σε επιχείρηση του Δήμου και έχει στενές σχέσεις με τον Πρόεδρό της, επικοινώνησε με συγγενή και επίσης υποστηριχτή του  Δήμαρχου Τσέπελη που επίσης αντιμετωπίζει τον ίδιο εμπαιγμό εκ μέρους και όπως μας είπε επί λέξει, 

«....δυστυχώς τα ίδια έκανε και μένα ο εν λόγω κύριος που κάποτε ερχόταν συχνά πυκνά και στο κτήμα μου μαζί με την γραμματέα... κι ενώ τρέχαμε όλοι να τον βγάλουμε δήμαρχο και ο γιος μου κατέβηκε υποψήφιος μαζί του, η κόρη μου παραμένει άνεργη...! Συγγενής μου είναι, αλλά τέτοια κοροϊδία και αχαριστία δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου... Ο Γιάννης Τσεγγελίδης έχει απόλυτο δίκαιο σε αυτά που λέει και δηλώνει στις εκπομπές σου!».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου