Χειμώνας ’21-’22 – Τι δε πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Όσες νέες τάσεις και αν προκύψουν, όσα viral items και αν εμφανιστούν, οι fashion insiders φαίνεται να έχουν αποφανθεί για το κορυφαίο must have της φετινής σεζόν.

Στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας, οι πιο ενημερωμένες γυναίκες του χώρου έκαναν τουλάχιστον μία εμφάνιση με αυτό το κομμάτι, το οποίο ούτως ή άλλως προορίζεται για casual καθημερινά looks που φοριούνται ξανά και ξανά.

Το star κομμάτι, λοιπόν, της σεζόν δεν είναι άλλο από το φαρδύ υφασμάτινο παντελόνι.

Πρόκειται για ένα παντελόνι που οι stylish celebrities φορούσαν ήδη από το καλοκαίρι -το είδαμε στην Κένταλ Τζένερ και την Ρόζι Χάντιγκτον -και πλέον βρίσκεται σε κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Το hot combo που είδαμε στις εβδομάδες μόδας ήταν το υφασμάτινο παντελόνι συνδυασμένο με ένα απλό T-shirt και chunky sandals.

Μάλιστα, αν θέλετε να υιοθετήσετε ακριβώς την τάση, προτιμήστε ένα χαμηλόμεσο fit -εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να κινηθείτε προς το all time classic ψηλόμεσο παντελόνι κοστουμιού με μπροστινές πιέτες.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα chunky σανδάλια με sneakers, loafers με τρακτερωτούς πάτους ή ankle boots με όγκο, ενώ πάνω από το T-shirt μπορείτε να προσθέσετε ένα oversized σακάκι.

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου