Φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο της Ξάνθης που θεωρεί ευκολότερο να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις του στο facebook παρά να ενημερώνει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης με επίσημο Δελτίο Τύπου, προφανώς για να μην νοιώθει “υποχρεωμένος”, πληροφορεί την κοινωνία της Ξάνθης για τις ενδιάμεσες Φθινοπωρινές εκπτώσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι, το δεκαπενθήμερο των φθινοπωρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων του παρόντος έτους , θα αρχίσει τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και θα λήξει τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου .

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Στο διάστημα αυτό παρέχεται από το νόμο (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994) η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή της περιόδου, που φέτος συμπίπτει με την 7η Νοεμβρίου.

Το ωράριο που προτείνεται , στα καταστήματα-μέλη μας, τα οποία επιθυμούν να λειτουργήσουν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 είναι 11:00-15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου