ΟΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ του απελθόντα Εισαγγελέα Ξάνθης Μηνά Στρουμπή…! Με ...selfie στο fb!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Νέος Εισαγγελέας Ξάνθης από 15/9 ο Ξενοφών Κρίτσας που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέμα ηθικής και νομιμότητας! 

*Σε ποιες υποθέσεις εμπλέκεται η ασφαλίστρια-διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης και δεξί χέρι του Δήμαρχου Τσέπελη που στο βιογραφικό της στον Κικίλια δήλωνε Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Ξάνθης με έδρα της δήθεν βιομηχανίας της, το ...σπίτι της!

Νέος Εισαγγελέας Ξάνθης από 15/9 αναλαμβάνει πλέον ο Εισαγγελέας κ.Ξενοφών Κρίτσας που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέμα ηθικής και νομιμότητας, όπως μας είπαν συνάδελφοι από το Νομό Ροδόπης.

Την ίδια ώρα ωστόσο, αίσθηση προκάλεσαν στην τοπική κοινωνία οι «αποχαιρετιστήριοι καφέδες» του απελθόντα Εισαγγελέα Ξάνθης Μηνά Στρομπή που έγινε αντιεισαγγελέας Εφετών στην Αθήνα, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά ίσως στη πόλη μας, αφού δημοσιοποιήθηκαν απο τον ίδιο στο fb...!

Συγκεκριμένα ο μέχρι πριν λίγες μέρες Εισαγγελέας Ξάνθης κ.Μηνάς Στρουμπήες στις 23 Αυγούστου 2021 που όταν βρίσκονταν στην έδρα μονίμως κοίτατζε το...κινητό στο χέρι, προφανώς συμβουλευόμενος τους Νόμους , έκανε την παρακάτω αυτούσια ανάρτηση στο fb:

«Ο χρήστης Minas Stroumpis είναι με το χρήστη Elena Rofaela στην τοποθεσία Κασετόφωνο Καφέ Ποτοπωλείον

Ένας ακόμη αποχαιρετιστήριος καφές αυτή τη φορά με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Ξάνθης. Η covid εποχή μας έφερε αρκετές φορές στο ίδιο γραφείο… Ευχαριστώ Έλενα για την άψογη συνεργασία σου..!!!»

-Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο στην ανάρτηση του Εισαγγελέα Μηνά Στρουμπή και δεν είμαι φυσικά και αδιάκριτος να ρωτήσω «πλην της διοικήτριας με ποιους άλλους παράγοντες της πόλης είχε... αποχαιρετιστήριους καφέδες» καθώς σε ερώτηση που έκανα στον Πρόεδρο του  Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Κώστα Μαλάκη που θεσμικά είχαν φαντάζομαι συνεχή συνεργασία μου είπε ότι, «δεν ήπιε κάποιο αποχαιρετιστήριο καφέ με τον απερχόμενο Εισαγγελέα...»!

Διευκρινίζοντας φυσικά ότι το δημοσίευμα αυτό, δεν έχει καμία σχέση με τα δημοσιεύματά μου, γύρω από την ΕΜΠΛΟΚΗ της πρώην ασφαλίστριας - σημερινής διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, δεξί χέρι του Δήμαρχου Τσέπελη και που στο βιογραφικό της στον Κικίλια δήλωνε Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Ξάνθης με έδρα της δήθεν... βιομηχανίας της, το σπίτι της!!! Με τα όσα της καταμαρτύρησαν και τις καταμαρτυρούν διάφοροι φορείς κλπ

Και τις υποθέσεις των μαϊμού "ασθενοφόρων του" Δήμου Ξάνθης που κυκλοφορούσαν ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ επί μήνες και ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ, η περιβόητη... Έκτακτη Νοσοκομειακή Μονάδα στο Αμοιρίδειο, ή την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται τώρα το Νοσοκομείο Ξάνθης, που όπως ήδη καταγγέλθηκε, μετατράπηκε σχεδόν σε.... ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!

(σ.σ. Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι από τεχνικής πλευράς, είναι άψογη η selfie…). 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου