Η καθαρή και παλικαρίσια στάση του Αντιδήμαρχου Σταυρούπολης Τόλη Ελευθεριάδη και η κατάρρευση της παράταξης Τσέπελη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Για να δούμε για πόσο ακόμη θα "ανέχεται" ο Χρήστος Μέτιος τον Τσέπελη να τον εκθέτει και να "καλύπτεται" πίσω απο τις "πλάτες" του!;
*Μπορεί να «πανηγυρίζει» ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαράιδης γιατί ο Δήμαρχος Τσέπελης και ο αντιπρύτανης Φώτης Μάρης ως από Μηχανής Θεός του έδωσε απαρτία στο ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης, η αλήθεια ωστόσο είναι μία και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει!!!

Η καθαρή και παλικαρίσια στάση του  Αντιδήμαρχου Τόλη Ελευθεριάδη  που με θάρρος βγήκε ΓΡΑΠΤΑ και είπε, «εγώ δεν συμμετέχω σε άλλη δια Περιφοράς συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ», αποτελεί ένα πραγματικό ΧΑΣΤΟΥΚΙ απέναντι στην αδιαφάνεια και την δημοκρατία!!!!

*Εγώ θέλω να κυκλοφορώ στην κοινωνία με το πρόσωπο καθαρό, εδώ και 4 μήνες σκεφτόμουν να στείλω την συγκεκριμένη επιστολή ζητώντας συνεδριάσεις δια Ζώσης, αφού όλο κι όλο είμαστε 11 ή και με τηλεδιάσκεψη. Όχι όμως δια ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!!!

Δεν μπορώ να περπατάω στο δρόμο και να λέγονται διάφορα... Δεν μπορώ να χρεωθώ πράγματα για τα οποία δεν είχα καμία ενημέρωση και αποφάσιζε στην ουσία ένας!

Ήταν και είναι το μήνυμα του Τόλη Ελευθεριάδη προς όλες τις κατευθύνσεις!!! Θέλει να έχει το μέτωπο ψηλά!!!

Και να μην «απολογείται» για πράγματα που «αποφασίζει» μόνος του ο Πρόεδρος και απλά οι υπογράφοντες βάζουν το «κεφάλι» τους στον ντορβά...!

Γιατί τους έχει «παραμυθιάσει» ο Δήμαρχος  Τσέπελης ότι «αυτός είναι...εδώ ότι κι αν προκύψει»!

*Πέρα όμως από την καθαρή θέση του Αντιδήμαρχου Τόλη Ελευθεριάδη που είπε το ΟΧΙ  στον Δήμαρχο Τσέπελη και δεν «εξαγοράστηκε» με την πρότασή του ότι «θα τον αφήσει αντιδήμαρχο Σταυρούπολης αρκεί να αποσύρει την επιστολή του από τη ΔΕΥΑΞ...», τα πράγματα στην ουσία ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ από δω και πέρα ακόμη περισσότερο για τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, αφού στην ουσία αν κάτι δεν πάει καλά με την εκτέλεση των συγκεκριμένων έργων, τότε εκτός από τα τρομερά τοκοχρεολύσια, ΚΙΝΔΥΝΟΥΝΕ να βρεθούν υπόλογοι κι όλοι όσοι ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ στην δια Περιφοράς συνεδρίαση της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου 2021, διότι ενώ γνώριζαν με ποιόν έχουν να κάνουν, στην ουσία «νομιμοποίησαν» όλες τις πράξεις και πρακτικές του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ που ακόμη δεν έχει αντιληφθεί προφανώς και σε τι «περιπέτειες» οδηγεί την εταιρεία, αλλά και σε τι «περιπέτειες»¨οδηγεί και τα μέλη που ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ τις  «εμπνεύσεις» του....

Ας περιμένουμε λίγο λοιπόν τη συνέχεια, γιατί  έχω την εντύπωση ότι θα είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ όχι μόνο για τον Πρόεδρο, αλλά και τους υπογράφοντες τις αποφάσεις του!!!

-Διότι η επιστολή του Τόλη Ελευθεριάδη αλλά και η στάση του Λεβέντ που φοβάται μην «μπλέξει», απλά είναι η αρχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου