Ωμή παραδοχή Άδωνι Γεωργιάδη: Μίλησε για αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε πρόσφατη συνέντευξη προανήγγειλε τον «θάνατο» των μικρομεσαίων επιχειρ

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Kontra24, o υπουργός συμβούλεψε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να επιβιώσουν να ακολουθήσουν «τους κανόνες της σύγχρονης οικονομίας». Για τις επενδύσεις αλλά και την πορεία της πανδημίας στην χώρα έχει μιλήσει μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Υποστήριξε πως «είναι κρίσιμο για την ελληνική οικονομία να πείσουμε αυτές τις επιχειρήσεις να συνενωθούν», δηλαδή στην ουσία τα… «μικρά ψάρια» να εξαγοραστούν και να «καταβροχθιστούν» από τα «μεγάλα ψάρια» που κυριαρχούν στην αγορά και ισοπεδώνουν τη ραχοκοκαλιά του εμπορίου, που είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Επιχειρήσεις με 2-3 εργαζομένους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχουν πρόσβαση στις τράπεζες. Τι να κάνουμε τώρα;», ομολόγησε ωμά ο κ. Γεωργιάδης δίνοντας το σήμα της κυβέρνησης για οικονομική εξόντωση των – πολύ… μικρών για να σωθούν – επιχειρήσεων.

Ενώ ξεκαθάρισε πως τα δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης που δίνονται μέσω τραπεζών, θα εξυπηρετούν τις χρεωμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μόνο σε περίπτωση που αυτές συγχωνεύονται.

-Όλοι οι άλλοι δηλαδή… ΠΕΘΑΙΝΟΥΝΕ… πεθαίνουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου