Υπάρχουν και έντιμοι Ξανθιώτες

Δεν υπάρχουν σχόλια


ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ;

Τελικά που οδηγεί τον τουρισμό της Ξάνθης ο Μ. Τσέπελης;

Δεν θα μπούμε στον πειρασμό  να αναφερθούμε στο όποιο παρασκήνιο και τις όποιες σχέσης του Γιάννη Τσεγγελίδη, πρώην δημάρχου Σταυρούπολης και πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος του νυν δημάρχου Μ. Τσέπελη και τις όποιες διαφωνίες τους ενέσκηψαν μετά τον προεκλογικό αγώνα που κατέληξε στην πρόσληψη του γιου Γιάννη ως ειδικού συμβούλου για θέματα τουρισμού, αμέσως μετά την ανάληψη της διοίκησης του δήμου από την ομάδα Τσέπελη. Πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν την πρόσληψη ως εξόφληση πολιτικού γραμματίου του δημάρχου Τσέπελη προς τον πατέρα Τσεγγελίδη.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;

Με λίγα λόγια είναι αδιάφορο μέχρις ενός σημείου, αν ο δήμαρχος έκανε το χατίρι και προσέλαβε τον γιο του Γ. Τσεγγελίδη γιατί αν το υποστηρίζαμε, θα αδικούσαμε έναν νέο, γνώστη του αντικειμένου του τουρισμού και ειδικό στα θέματα αυτά που αποδείχθηκε πολύ πιο έντιμος από το πολιτικό σύστημα της Ξάνθης που αντιπροσωπεύεται από τα μέλη της δημοτικής αρχής και ίσως ακόμη και από τον ίδιο τον δήμαρχο που όπως φάνηκε από την επιστολή παραίτησης του Κ. Τσεγγελίδη, ο δήμαρχος διακατέχεται από πολιτικό αμοραλισμό έναντι των Ξανθιωτών.

Αν τα ενστερνιζόμαστε μέχρι τέλους θα αδικούσαμε τον νέο που έθεσε τις γνώσης και την διάθεση του να δουλέψει για το κοινό καλό και τον κοινό Αντικειμενικό Σκοπό που είναι η τουριστική ανάπτυξη της Ξάνθης.

Κ. ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ  ΚΛΗΤΗΡΑ;

Θα φύγουμε λοιπόν από το παρασκήνιο και θα σταθούμε στο προσκήνιο.

Γιατί λοιπόν παραιτήθηκε μετά από 17 μήνες από την θέση του ειδικού συμβούλου ο Κωνσταντίνος Τσεγγελίδης;

Μάλιστα είναι προς τιμή του ότι αποποιήθηκε της αποζημίωσης του που άγγιζε το χιλιάρικο λέγοντας ότι δεν επιθυμεί να επιβαρύνει άλλο τους Ξανθιώτες και αυτό τον τιμά ιδιαίτερα.

Μεταξύ μας, δεν πετάς έτσι ένα χιλιάρικο τον μήνα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Ο Κ. Τσεγγελίδης, θα μπορούσε απλά να κάνει την «παλαβή», όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι ειδικοί σύμβουλοι του δημάρχου που «τσιμπάνε» το χιλιάρικο από τους Ξανθιώτες και θα συνεχίσουν να το «τσιμπάνε» για όσο καιρό θα είναι δήμαρχος ο Μ. Τσέπελης και εννοείται ότι αν επανεκλεγεί θα συνεχίσουν να το «τσιμπάνε» για μία ακόμη πενταετία. Άλλωστε αφού μέχρι σήμερα δεν ακολούθησε η στρατιά των ειδικών συμβούλων του δημάρχου το παράδειγμα του Κ. Τσεγγελίδη, είναι της λογικής του «βολέματος», με λίγα λόγια  να κονομήσουν ξεκούραστα για όσο θα είναι δήμαρχος ο Μ. Τσέπελης το χιλιάρικο. Σε άλλους μπορεί να είναι περισσότερα μιας και ο δήμαρχος δεν κοινοποίησε ως όφειλε τις αντιμισθίες τους.

Άρα κάνουν την «κορόιδα» αφού οι Ξανθιώτες πληρώνουν σαν κανονικά κορόιδα που είναι και φυσικά με τις ευλογίες της αντιπολίτευσης.

Αναφέραμε πιο πάνω ότι δεν θα σταθούμε στο παρασκήνιο ούτε στην σχέση αγάπης – μίσους του Γιάννη Τσεγγελίδη με τον δήμαρχο Μ. Τσέπελη.

Θα σταθούμε στην δήλωση παραίτησης του Κ. Τσεγγελίδη ενός νέου ανθρώπου, γνώστη του αντικειμένου του τουρισμού που δέχτηκε αυτήν την θέση για να στηρίξει την προσπάθεια της τουριστικής ανάταξης της Ξάνθης και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από αυτά που αναφέρει στην επιστολή παραίτησης του αλλά απλά γιατί παραιτήθηκε και δεν έκανε την «παλαβή».

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Κ. ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΚΛΗΤΗΡΑ ΕΝΩ ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Να σταθούμε λοιπόν στην αιτία της παραίτησης του. Γράφει λοιπόν ο Κ. Τσεγγελίδης: «Παρόλες τις συνεχείς οχλήσεις, τόσο από μέρους μου, όσο και από στενούς σας συνεργάτες δεν συγκαλέσατε ούτε μία φορά την επιτροπή τουρισμού τα τελευταία 2 χρόνια. Παράλληλα, δεν αναλήφθηκε καμία πρωτοβουλία, ενέργεια ή δράση σε θέματα που άπτονται γενικότερα του Τουρισμού με απώτερο σκοπό την ανασύνταξη/αναβάθμιση της τουριστικής ταυτότητας του Δήμου μας. Απόρροια των παραπάνω η θέση που κατέχω να υφίσταται μεν, άνευ αντικειμένου δε, απασχολούμενος κυρίως σε γραφειοκρατικά θέματα, ήσσονος σημασίας.

Ως εκ τούτου δεν επιθυμώ η κάλυψη του κόστους μισθοδοσίας της θέσης μου (970 ΕΥΡΩ πλέον ασφάλισής) να επιβαρύνει περεταίρω τους δημότες της Ξάνθης

Η ΞΑΝΘΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ, ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.

ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΩΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΜΥΑΛΑ

Μοιραία και εύλογα ο μέσος Ξανθιώτης που πληρώνει την δημοτική αρχή, διερωτάται ποιους πληρώνει, γιατί τους πληρώνει και ποιους εξουσιοδότησε να διαχειριστούν την τύχη του όταν έντιμα, φωτεινά μυαλά όχι μόνο απαξιώνονται αλλά οδηγούνται σε παραίτηση γιατί απλούστατα κάποιοι φρόντισαν να τους καταστήσουν ανενεργούς και γλάστρες στον πολιτικό τους αμοραλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου