Στα χέρια της Καραντόλα η αποκατάσταση της νομιμότητας! Ο "σερίφης-Τσέπελης" έκλεισε ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ όλους τους δρόμους! Απίστευτοι συνωστισμοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο δρόμος άνοιξε τελικά μετά την παρέμβαση παρατάξεων της αντιπολίτευσης και είχαν επικοινωνία με τον Αστυνομικό διευθυντή Πασχάλη Γιώρη και ζητούσαν να ενημερώσει την Εισαγγελέα Ξάνθης κ.Καραντόλλα για το μπάχαλο, την παρακώλυση συγκοινωνιών και την ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ απόφαση του Δήμαρχου-σερίφη της πόλης!!!

Σοβαρά επεισόδια πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (γύρω στις 8 το βράδυ) στην πόλη της Ξάνθης μεταξύ πολιτών, αστυνομίας και του Δήμου Ξάνθης, όταν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ απόφαση παρακωλύθηκαν οι συγκοινωνίες και ειδοποιήθηκε η αντιπολίτευση...

Η ταλαιπωρία του κόσμου σε συνδυασμό με το γενικό μπάχαλο και τους "συνωστισμούς" που παρατηρούνται -έχει χαθεί κάθε μέτρο πλέον εν καιρώ πανδημίας- είχε ως αποτέλεσμα να πάει επί τόπου και ο αντ΄ αυτού αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης που ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ οτι "έκλεισαν" την πόλη χωρίς καμιά απόφαση παρακωλύοντας τις συγκοινωνίες και είχε φραστική αντιπαράθεση με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη που επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη διαμαρτυρόμενος έντονα  για την "εικόνα¨που εμφάνιζε η πόλη, ζητώντας του να ενημερώσει την Εισαγγελέα Ξάνθης κ.Καραντόλλα για την παρανομία που επικκρατεί! (σ.σ. Κάτι χειρότερο συνέβη και το Σάββατο αλλά και την Κυριακή το βράδυ με αποτέλεσμα εκατοντάδες ΙΧ να εγκλωβιστούν στο παζάρι, με συνωστιμούς, πανηγύρια, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ πρασίνου, πάρκων αλλά και...δρόμων απο μαγαζάτορες, που ούτε επί εποχής προ πανδημίας γνώρισε η πόλη!)

Τελικά και μπροστά στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης, ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Πασχάλης Γιώρης -άγνωστο αν επικοινώνησε με την Εισγγελέα κ.Καραντόλα για να την ενημερώσει για τις την "εικόνα" που παρουσίαζε η πόλη και τις καταγγελίες των πολιτών- άνοιξε ο δρόμος και άρχισε ο κόσμος να κυκλοφορεί στην πόλη ΤΟΥ! 

Σήμερα αναμένεται να δώσουν έγγραφη καταγγελία παρατάξεις της αντιπολίτευσης με φωτογραφικά ντοκουμέντα!!! Κι έπεται και συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου