Καιρός Σαββατοκύριακο: Φθινοπωρινός καύσωνας με σκόνη από την Αφρική – Έως 37 βαθμούς η θερμοκρασία

Δεν υπάρχουν σχόλια


Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι προβλέπει για σήμερα Σάββατο η ΕΜΥ στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία (κυρίως την ανατολική) και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα, γενικά αίθριος.

Η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά κατά τόπους θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και μέχρι αργά το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 20 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, μετά το μεσημέρι βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί, ενισχυόμενοι το απόγευμα σε 5 με 6 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 17 και 34 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 35 με 37 βαθμούς, στα βόρεια ηπειρωτικά, τα νησιά του Ιονίου και του βορείου Αιγαίου και τις Κυκλάδες τους 29 με 32 και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου