Απίστευτο! «Δεκανίκι» του Ιπποκράτη Καμαρίδη μετά από απουσία 15 μηνών (!), ο αντιπρύτανης Φώτης Μάρης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα ερωτήματά μου στον αντιπρύτανη του ΔΠΘ Φώτη Μάρη, η καθαρή επιστολή του Τόλη Ελευθεριάδη και η μη –παρανόμως...! - πρόσκληση της αντικαταστάτριάς του Ειρήνης Χαριτωνίδου!

*Τελικά ποιος «έσωσε» τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη και «σώθηκε» χθες στην Δια Περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου μετά τα ΑΠΑΝΩΤΑ δυο «χαστούκια» των δυο αντιδημάρχων Τόλη Ελευθεριάδη και Καρά Οσμάν Λεβέντ;

-Μα ο αντιπρύτανης Φώτης Μάρης που παλιά ήταν «κολλητός» με τον Καραμπίνη –και με έπαιρνε και τηλέφωνο κάποτε υποστηρίζοντας με φανατισμό τον πρώην Πρύτανη- και τελικά τον... «πούλησε»!

Και ο οποίος Φώτης Μάρης είχε να πατήσει σε συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ τουλάχιστον 15 μήνες αν δεν κάνω λάθος, προκειμένου να έχουν 7 παρόντες και να έχει απαρτία!!

*Το περίεργο ωστόσο της υπόθεσης... Ο Αντιδήμαρχος  Σταυρούπολης Τόλης Ελευθεριάδης με επιστολή του στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, χωρίς να γνωρίζει τις προθέσεις του γιατρού, του ξεκαθάριζε ότι, «δεν επρόκειτο να παραστεί σε δια Περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ....»!

Καθαρά και σταράτα, κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και 4 μήνες, προκειμένου να ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στις συνεδριάσεις!!

*Ενώ λοιπόν την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου πρωτοκολείται κανονικά στην ΔΕΥΑΞ και γνώριζε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ ότι όφειλε να καλέσει στη θέση του την αναπληρώτριά του Ειρήνη Χαριτωνίδου!

Τι έκανε λέτε; Επειδή περίμενε ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης που τον «φώναξε» θα του άλλαζε τα ΜΥΑΛΑ, παρανόμως ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ την πρόσκληση στην αναπληρώτριά του Ειρήνη Χαριτωνίδου!!!!

(σ.σ. Όλα αυτά φυσικά με στοιχεία και ιδού και το πρωτόκολλο!).

*Και τι έκανε λοιπόν τελικά ο Ιπποκράτης Καμαρίδης; Κατάφερε δια μέσω είτε Στέργιου Γιαλάογλου, είτε του Πρύτανη του ΔΠΘ και συμμετείχε στην δια Περιφοράς συνεδρίαση ο... αντιπρύτανης Φώτης Μάρης, ο οποίος δεν συμμετείχε επί 15 μήνες στις συνεδριάσεις!!!

Απίστευτα πράγματα δηλαδή!!!

*Και το καθαρό ερώτημά μου στον Φώτη Μάρη που όταν μου μίλησε στο κινητό, είχα την εντύπωση ότι έχω απέναντί μου έναν ΚΑΘΑΡΟ και ΕΝΤΙΜΟ πρώτα άνθρωπο και μετά Πανεπιστημιακό!!!

-Δηλαδή εγκρίνεις εσύ Αντιπρύτανη και ειδικά μετά την απόφαση των Πρυτάνεων να γίνονται δια ζώσης πλέον τα μαθήματα στα Πανεπιστήμια, τις ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδριάσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ που γίνονται με αποκλειστικό γνώμονα βέβαια να μην υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στις αποφάσεις του Δ.Σ. και να μην υπάρχει αντίλογος;

Ένας Φώτης  Μάρης δηλαδή ξαφνικά εκεί που δεν συμμετείχε επί 15 μήνες στις δια Περιφοράς συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ, αποφάσισε ξαφνικά να γίνει... «δεκανίκι» του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη; Ένας  Φώτης Μάρης;

*Κι επειδή από αυτήν την λεπτομέρεια είναι πασιφανές ότι ο Πρόεδρος της  ΔΕΥΑΞ δεν πήρε αρχικά στα σοβαρά την «πρωτοκολλημένη» επιστολή του Αντιδήμαρχου Τόλη Ελευθεριάδη... θεωρώντας ότι θα τον «πείσει» ο Δήμαρχος Τσέπελης να την "ανακαλέσει", ερωτώ...!

-Γιατί  ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και ως ο Νόμος ορίζει, δεν προσκάλεσε την αντικαταστάτριά του Τόλη Ελευθεριάδη Ειρήνη Χαριτωνίδου; Και δεν γνωστοποίησε την ΚΑΘΑΡΗ επιστολή του Τόλη Ελευθεριάδη στα άλλα μέλη της ΔΕΥΑΞ;;;

*Επιτέλους θα μάθει να λειτουργεί Νόμιμα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, λες και η επιχείρηση είναι προσωπικό του «φέουδο»;

Όπως όφειλε φυσικά αντιπρύτανη κ.Μάρη και να ενημερώσει τα άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ για την επιστολή του Τόλη Ελευθεριάδη και παράλληλα είχε εκ του Νόμου υποχρέωση να καλέσει στη θέση του Τόλη Ελευθεριάδην την σύμφωνα με τον Νόμο Αντικαταστάστριά του Ειρήνη Χαριτωνίδου!!! Τελεία και παύλα.

(σ.σ. Μπράβο πάντως στους αντιδημάρχους Λάκη Ελευθεριάδη και Λεβέντ που δεν "ενέδωσαν" και απείχαν συνειδητά απο την χθεσινή δια....ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίαη της ΔΕΥΑΞ του Ιπποκράτη Καμαρίδη! Με τον πρώτο μάλιστα ανοιχτά να "ξεδοντιάζει" τον Ιπποκράτη Καμαρίδη λέγοντάς του οτι "δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδριάσεις, όταν ακόμη και δημοτικά συμβούλια με 40 συμβούλους γίνονται δια....ζώσης!!! Κάτι που έπρεπε να κάνω εδώ και 4 μήνες...μας ίπε ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης καταθέτοντας την επιστολή του την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στην ΔΕΥΑΞ!) 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου