Ο εκπρόσωπος τύπου των Ταλιμπάν στο βραδινό δελτίο του MEGA!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο Σουχάλ Σαχίν μιλά αποκλειστικά στον Γιάννη Μούτσο για τις εξελίξεις, το ρόλο της Τουρκίας και τη στάση τους απέναντι στους συνεργάτες των Αμερικανών. Ολόκληρη η συνέντευξη απόψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA στις 19.45Το MEGA, το πρώτο ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο, εξασφάλισε και θα μεταδώσει αποκλειστική συνέντευξη του εκπροσώπου των Ταλιμπάν. Ο Σουχάιλ Σαχίν μιλάει στον Γιάννη Μούτσο για τις ραγδαίες εξελίξεις και την ανθρωπιστική τραγωδία στην Καμπούλ.

Η άναρχη εκκένωση του αεροδρομίου της Καμπούλ, η αγωνία των Αφγανών να ξεφύγουν από την βαναυσότητα του σκληρού καθεστώτος των Ταλιμπάν, ο κίνδυνος να ξεσπάσει μια νέα κόλαση, μεταξύ Αμερικανών και Ταλιμπάν, αλλά και η ζωή των γυναικών κάτω από τον σκληρό ισλαμικό νόμο, μπαίνουν στο τραπέζι της συζήτησης με τον εκπρόσωπο των ακραίων ισλαμιστών.

Ο Σουχάιλ Σαχίν αποκαλύπτει τον ρόλο της Τουρκίας στην εσωτερική κατάσταση στο Αφγανιστάν, την παραγωγή ναρκωτικών στη χώρα ως βασική πηγή εισοδήματος, αλλά και τι θα συμβεί σε όσους Αφγανούς συνεργάστηκαν με τους Αμερικανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου