Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Εύβοιας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Εύβοιας ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου που πελεμιέται ωστόσο ανελέητα απο τον Δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Σε πρώτη φάση στάλθηκε βοήθεια σε εμφιαλωμένα νερά – «Δηλώνουμε παρών να συνδράμουμε στο βαθμό που μπορούμε» τόνισαν στα στελέχη του συλλόγου.

Στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου επικοινώνησε με τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με την Αντιπεριφέρεια Εύβοιας και με το Επιμελητήριο Εύβοιας εκφράζοντας την διάθεσή του για αποστολή υλικής βοήθειας για τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι κάτοικοι αλλά και για όσους επιχειρούν στις πυρόπληκτες περιοχές.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Όμιλο Σκλαβενίτη και τον Υπεύθυνο του καταστήματος της Χαλκίδας για τον άψογο και απόλυτο συντονισμό μαζί μας ώστε να φτάσει σε πρώτη φάση η βοήθεια σε νερά στο σημείο συλλογής έγκαιρα και με ασφάλεια σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες (αδυναμία τηλεφωνικής επικοινωνίας λόγω καταστροφών, δυσκολία στην τροφοδοσία των μάρκετ λόγω κλεισίματος δρόμων). Δηλώνουμε παρών να συνδράμουμε στο βαθμό που μπορούμε», αναφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου