Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένια η Ελλάδα στο πόλο -Έπεσε μαχόμενη (10-13) στον τελικό με τη Σερβία -Συγχαρητήρια από τον Λεύκιππο και τον Ματθαίο Σαββίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια


Η Εθνική Ελλάδος στο πόλο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς ηττήθηκε 10-13 από τη Σερβία στον μεγάλο τελικό και από τους πρώτους που έσπευσαν να πανηγυρίσουν και να συγχαρούν την Εθνική μας ομάδα ήταν ο Πρόεδρος του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίος  Σαββίδης, το μεγάλο νέο όραμα του οποίο μετά την δημιουργία του Κολυμβητικού Τμήματος είναι η δημιουργία της ομάδας πόλο του  Λεύκιππου με την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης. Η σπουδαία ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό κόντρα στην «χρυσή» και του Ρίο, όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Ωστόσο, ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος έχοντας κάνει ένα τεράστιο τουρνουά, ούσα αήττητη μέχρι τον τελικό και με νίκες απέναντι σε υπερδυνάμεις όπως η Ουγγαρία, η Ιταλία και το Μαυροβούνιο.


Στο τελευταίο πεντάλεπτο κρίθηκε ουσιαστικά ο τελικό με την Ελλάδα να δυσκολεύεται να απαντήσει στα τρία διαδοχικά γκολ των Σέρβων που έκαναν το σκορ από 10-10 σε σε 10-13.

 Δηλώσεις Ματθαίου Σαββίδη  

Με δηλώσεις του ο  Πρόεδρος του Λεύκιππος Ξάνθης Ματθαίος Σαββίδης ανέφερε τα παρακάτω:
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου