Διακομιδή από την Σαμοθράκη για μαχαιρωμένα άτομα από οπαδικό καυγά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δύο διαφορετικές διακομιδές τραυματιών έγιναν το βράδι της 20ης Αυγούστου (ξημερώματα 21ης) από τη Σαμοθράκη προς την Αλεξανδρούπολη. Η μία αφορά σε τραυματία τροχαίου ατυχήματος, που έπρεπε να λάβει αυξημένη φροντίδα στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και στη δεύτερη περίπτωση, πρόκειται για άτομα που μαχαιρώθηκαν σε «οπαδικό» καυγά.

Δεν έχουν σημασία οι ομάδες αυτή την ώρα, το ζήτημα είναι ότι ο οπαδισμός είναι μία κακή πρακτική. Σαφώς και στο αθλητικό πνεύμα υπάρχουν άνθρωποι που ακολουθούν ομάδες σε διάφορα αθλήματα, ωστόσο το να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές στο όνομα αυτών είναι τουλάχιστον αφελές.

Παρ’ όλα αυτά συνέβη για άλλη μία φορά και ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία και θα ότι θα φτάσουμε κάποτε στο σημείο εκείνο πνευματικής διαύγειας που ο καθένας/μια θα μπορεί να ακολουθεί και να υποστηρίζει την αγαπημένη του/της ομάδα χωρίς καυγάδες, τσαμπουκάδες και νοσοκομεία (ή ακόμα και νεκροταφεία).

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-δύο (02) 39χρονων, από τον λιμένα ”ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ” ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-21χρονου, από τον λιμένα ”ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ” ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου