Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης: Κάλεσμα συμμετοχής και γνωριμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης για ακόμα μια φορά καλεί στην κοινότητά της όλους όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν ως Εθελοντές Διασώστες και να συνδράμουν στο έργο της ομάδας προσφέροντας όπως και όσο μπορούν.

Την Παρασκευή 20 Αυγούστου στις 20:30 στο Πολυλειτουργικό Κτίριο (Γ. Μαρασλή 1, 69100, Κομοτηνή), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με σκοπό τη γνωριμία με την ομάδα και το έργο της.

Τα γεγονότα των περασμένων ημερών με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα μας, καταδεικνύουν την αναγκαιότητα της ύπαρξης ανθρώπων, οι οποίοι έχοντας την κατάλληλη εκπαίδευση και την προθυμία να βοηθούν ανιδιοτελώς σε δύσκολες καταστάσεις.

Για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη θα ακολουθήσουν εκπαιδεύσεις σε θεματικές όπως οι Πρώτες Βοήθειες, η Πυρασφάλεια και οι Τηλεπικοινωνίες. Οι εκπαιδεύσεις περιλαμβάνουν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα, έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να λάβει όσο το δυνατόν καλύτερη και σφαιρική γνώση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το 6977986351 (Νικούδης Γιάννης) και το 6974849749 (Γκεβρέκης Στάθης).

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: https://forms.gle/JZQdVZk9565Jo7qg6

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου