Μία σκέψη: Θα επιδοτήσει κατά 50% η κυβέρνηση τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης

Δεν υπάρχουν σχόλια
Αποφασισμένη να κρατήσει εκτός των κλειστών χώρων τους ανεμβολίαστους πολίτες είναι η κυβέρνηση που διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να χαλαρώσει τα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας το φθινόπωρο, όταν η σταδιακή επιδείνωση του καιρού ουσιαστικά θα καταστήσει αδύνατη τη χρήση των ανοιχτών χώρων, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν ως μεικτοί.
Τι θα ισχύσει για μπαρ, εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης

Στην πράξη, όπως σημειώνεται, αυτό σημαίνει ότι από τον Σεπτέμβριο όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς και θερμαινόμενους χώρους εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης, οι οποίοι θα παραμείνουν αμιγείς.

Αν δεχτούμε ότι το 50% και πλέον είναι πολίτες ανεμβολίαστοι΄, φυσιολογικά η ζημιά θα καταγράψουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κέντρων διασκέδασης θα είναι 50% plus.

Πώς η κυβέρνηση σκέφτεται να στηρίξει αυτές τις επιχειρήσεις που η «χασούρα» τους θα ξεπερνάει και λόγω της οικονομικής ύφεσης το 50% του τζίρου αυτών των επιχειρήσεων;

Πώς ο κ. Μητσοτάκης προτίθεται να λύσει αυτό το πρόβλημα;

Το διώξιμο των πελατών από τις επιχειρήσεις είναι απόφαση του Πρωθυπουργού.

Εφόσον λοιπόν αποφασίζει, καλώς ή κακώς δεν το εξετάζουμε, την μείωση του τζίρου κατά 50%, δεν πρέπει να στηρίξει το κράτος αυτές τις επιχειρήσεις;
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου