H γελοιότητα του Λύρατζη! Παραιτήθηκε προφορικά απο αντιπρόεδρος στη διοίκηση Φερτούν-Δροσερού, αλλά είναι...πάντα μαζί! Άντε και με τζαμί....

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Σαφέστατα και ο καθείς είναι υπεύθυνος των πράξεων και της πολιτικής ηθικής που εκφράζει και τον διέπει…!

Μόνο που στην περίπτωση του Πασχάλη Λύρατζη, όλα αυτά μάλλον βρίσκονται σε...επίπεδο πλάκας και τσίπουρου, αφού ενώ δήλωνε οτι παραιτήθηκε απο αντιπρόεδρος του Φίλιππου Δροσερού (προφορικά), είναι εμφανές οτι....παραμένει, γιατί στην πραγματικότητα, ουδέποτε παραιτήθηκε!

Στην προκειμένη όμως περίπτωση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ, προέβη και σε δεύτερο ατόπημα...!

Αφού ενώ ο Χασάν Ογλού Φερτούν δήλωσε στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ οτι έκανε...πλάκα μαζί του, όταν του έλεγε οτι "θα τον στήριζε" στις δημοτικές εκλογές του 2019”, ο Πασχάλης Λύρατζης θέλοντας με το ζόρι να μας  (από)"δείξει" οτι δεν διαφέρει καθόλου μα καθόλου σε …"τοξικότητα" απο την παρέα του Δήμαρχου  Τσέπελη...!

Το βράδυ της Τρίτης 6 Ιλίου έβγαλε στη fb την παραπάνω φωτογραφία, προφανώς για να μας αποδείξει οτι η κίνηση των "4", είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να …"καταρρεύσει", εξ' αιτίας αυτών των γραφικών καταστάσεων...!

Θαυμάστε λοιπόν τον Λύρατζη αγκαλιά με τον....Χασάν Ογλού Φερτούν και απλά αναφωνήστε,

-"Viva Tsepelis-Viva Fanourakis"!

Αφεριμ! Κι άντε και με….τζαμί….τον οικισμό Δροσερού, μόνο που ο Πρόεδρος της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου χάλασε τα «σχέδια» Τσέπελη-Φερτούν-«Ψευτομουφτή» Ξάνθης, αφού το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Δροσερού αγοράστηκε από το ελληνικό κράτος…! Ατύχησαν…!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου