Θρηνεί η Ξάνθη. "Εφυγε" ο βιρτουόζος του μπουζουκιού Θανάσης Λεμονίδης! Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 7/7 (11.00)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο κορυφαίος ίσως μουσικός και βιρτουόζος στο μπουζούκι Θανάσης Λεμονίδης, δεν υπάρχει πια Έφυγε την Τρίτη (6/7) το πρωί  σε ηλικία 77 χρονών  μετά από έναν τραυματισμό του στο κεφάλι. Μέχρι την τελευταία στιγμή μάλιστα ήταν κανονικά στο μαγαζί μουσικών οργάνων που διαθέτει επί χρόνια στη πόλη μας. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουλίυ στις 11 το πρωϊ  στον Ιερό Ναό Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης Κοιμητηρίων Ξάνθης.

*Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του Μαρία και στα παιδιά του  Σωτήρη, Έλλη και Χρήστο.

*Ο Θανάσης Λεμονίδης είναι μια ιστορία μόνος του στο ελληνικό τραγούδι και ειδικά εδώ στη Ξάνθη όπου επί χρόνια διεύθυνε και   μουσική σχολή, ενώ υπήρξε και επιχειρηματίας στο ιστορικό καλοκαιρινό ΠΑΝΟΡΑΜΑ γράφοντας την δική του εποχή..

Εμείς σαν ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ μια και συμμετείχε σε πάμπολλες εκδηλώσεις μας, τον αποχαιρετούμε με δάκρυα στα μάτια. Ήταν άριστος σαν χαρακτήρας, ήταν τρομερός μουσικός, ήταν πάντα στο πλευρό μας...! Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στη Ξάνθη μας.  

Καλό του ταξίδι.

Π. Π.

*Στη Μνήμη του Θανάση Λεμονίδη η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ θα καταθέσει αντί Στεφάνου 100 ευρώ στο Γηροκοπμείο Ξάνθης. Ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν μας είπε όχι και πάντα αφιλοκερδώς, βρίσκονταν κοντά μας...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου