Το ΚΚΠΑ Δήμου Ξάνθης προσκαλεί τις μητέρες δικαιούχους να υποβάλλουν αιτήσεις στο eetaa.gr, για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια


Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Ν.Π.Δ.Δ. συμμετέχει και φέτος, για 11η συνεχή χρονιά στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερες οικογένειες συμπολιτών μας να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους δωρεάν στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς Ξάνθης.
  Καλούμε όλες τις μητέρες ή και κηδεμόνες που έχουν παιδιά από 8 μηνών έως την ένταξή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, πως η διαδικασία ένταξης στη δράση, για το σχολικό έτος Σεπτέμβριος 2021-Ιούλιος 2022 θα διαρκέσει από την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 έως και την Τρίτη 03 Αυγούστου 2021. Η διαδικασία συμμετοχής είναι τροποποιημένη για φέτος, για αυτό το λόγο καλούμε όλες τις δυνητικά ωφελούμενες μητέρες να ενημερωθούν σωστά και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  α. οι εργαζόμενες (μισθωτές/οι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, αορίστου ή ορισμένου χρόνου ή με εργόσημο ή άλλες μορφές ευέλικτης απασχόλησης ή αυτοαπασχολούμενες

  β. και οι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο.

  Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης.

  Οι αιτήσεις θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr ). Οι δυνητικά ωφελούμενες μητέρες ή και κηδεμόνες θα υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxis net.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2541072888 εσωτ. 6, οδός: Βενιζέλου 30 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Αμβροσιάδης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου