Η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο! Ούτε μια πομόνα δεν μπορούν να επισκευάσουν! Πλήρης αδιαφορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Καίγονται οι σοδιές τους, παίρνουν τηλέφωνο στον Αντιδήμαρχο Σταυρούπολης Τόλη Ελευθεριάδη και δεν τους απαντάει... καν!

*Ακόμη και στον Μαντάρα που είναι ψηφοφόρος του Τσέπελη, ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης είπε ότι «δεν είναι της αρμοδιότητάς του και δεν μπορεί να κάνει τίποτα...»!

*Γιώργος Ιγνατιάδης:

Άπτεται της αρμοδιότητας του κου Ελευθεριάδη το θέμα. Ο οποίος είναι από την Σταυρούπολη και γνωρίζει τη βλάβη, το έχουν αναφέρει στην περιοχή.

H ανικανότητα του Δήμου Τσέπελη Τόλη Ελευθεριάδη δυστυχώς σε όλο της το μεγαλείο.

Για μια απλή «επισκευή» πομόνας στη Σταυρούπολη για την οποία χρειάζονταν ένας τεχνίτης, να ‘ρθει, να επισκευάσει τον σωλήνα (σ.σ. Δουλειά 2-3 ώρες)  που ήταν προφανώς τρύπιος για να μπορεί να αντλεί το νερό...! Εδώ και μια βδομάδα παρά τις έντονες διαμαρτυρίες δυο παραγωγών που έχουν επενδύσει στην περιοχή, δυστυχώς υπήρξε πλήρης αδιαφορία!!!

Μάλιστα ο ένας ο εκ των δυο παραγωγών στις εκλογές (σ.σ. Ο Μαντάρας...), στήριξε τον Τσέπελη αλλά και τον σημερινό Δήμαρχο Σταυρούπολης Τόλη Ελευθεριάδη!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ποιο ήταν το πρόβλημα Υπάρχει ένα θέμα σοβαρό με την πομόνα στη Σταυρούπολη, εδώ και μια εβδομάδα όπως μας κατήγγειλε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Ιγνατιάδης και συνέχισε.

«Ενοχλήσαμε το Δήμο Ξάνθης δυο παραγωγή ότι εξ’ αιτίας της χαλασμένης πομόνας δεν έχουμε νερό να ποτίσουμε... Επένδυσα ... όπως επένδυσε και ο συνάδελφος παραγωγός... τα καλαμπόκια θέλουν νερό… Επαναλαμβάνω... επενδύσαμε! Τι να το κάνω το νερό μετά από 10 μέρες, τρεις φορές πήρα τηλέφωνο τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σταυρούπολης Τόλη Ελευθεριάδη και δεν μου απάντησε!  Υπάρχει σοβαρότατο θέμα το οποίο δεν είναι ηλεκτρολογικό αλλά μηχανολογικό. Θα βγάλει ο τεχνίτης το σωλήνα αν είναι τρύπιος θα τον αποκαταστήσει και αυτό είναι.... πήρε ο συνάδελφος τον Ελευθεριάδη ο οπόις γνωρίζει την βλάβη αλλά είπε ότι ... δεν είναι της αρμοδιότητάς του!!!

Αν καούνε τα σπαρτά ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρρέπει να γίνει ΤΩΡΑ  η πομόνα να γίνει εδώ και τώρα καούν οι παραγωγές μας

(Σ.Σ. Ο Γιώργος Ιγνατιάδης έχει σπείρει πατάτες κα ιφουντούκιαα όπως και η Δερμετζίδου και χρειάζονται ΤΩΡΑ νερό...)

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ LIFE 921 FM ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ


Και αναλυτικότερα.

Μιλώντας λοιπόν στον ραδιοσταθμό Life 921 fm και στην Ρένα Καραγιάννη o παραγωγός Γιώργος Ιγνατιάδης, δήλωσε τα εξής:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ: «Υπάρχει ένα θέμα σοβαρό. Είμαστε στην περίοδο στο φουλ της παραγωγής αυτή τη στιγμή όπου πρέπει να ποτίσουμε. Δεν είναι δηλαδή όταν δεν θέλουμε να δώσουνε τα φυτά νερό. Αυτή τη στιγμή καίγονται οι παραγωγές. Εδώ και μια εβδομάδα ενοχλούμε και οχλούμε για να προχωρήσει η διαδικασία. Ήρθε ο ηλεκτρολόγος, ξαναήρθε ο ηλεκτρολόγος μήπως υπήρχε θέμα ηλεκτρολογικό δεν υπάρχει πρόβλημα. Ήρθανε τι κάνανε τι ράνανε. Ήτανε να περάσει το θέμα στην επιτροπή. Σήμερα έμαθα ότι από τον Δήμο πέρασε επιτροπή. Εν πάσει περιπτώση δεν με ενδιαφέρουν εμένα αυτά. Εμένα με ενδιαφέρει ΝΑ ΕΧΩ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΟΤΙΣΩ. ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ. Επένδυσα! Αυτό με ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω. Το νερό άμα μου το δώσουν μετά από 10 ημέρες είναι άχρηστο, περιττό αν καούν οι παραγωγές.

Τα καλαμπόκια θέλουν νερό. Δεν είμαι εγώ μόνο. Είναι και άλλοι παραγωγοί οι οποίοι καίγονται αυτήν την στιγμή. Άνθρωποι οι οποίοι επενδύσανε κι έχουν οφειλές και χρωστάνε. Εγώ δυστυχώς προσπάθησα 10 φορές να έρθω σε επαφή με τον αντιδήμαρχο, τρία τηλέφωνα που έχω και δεν μου απάντησε σε κανένα. Καλεί, καλεί και δεν μου απάντησε. Μίλησα με τον άλλο τον παραγωγό τον κο Μαντάρα όπου μίλησε μαζί του και λέει «θα δούμε κ.λ.π. πότε θα’ ρθούνε». Δηλαδή δεν κατάλαβα. Δεν κατάλαβα πότε θα δούνε και πότε θα ρθουνε.  Να κάψω την παραγωγή και μετά; Όταν θέλει το φυτό νερό πρέπει να το δώσεις νερό. Υπάρχει σοβαρότατο θέμα. Δεν είναι βλάβη ηλεκτρολογική. Δεν είναι κάποια άλλη βλάβη. Θα ρθει ο τεχνίτης θα βγάλει το μηχάνημα από κάτω , ή έχει γίνει κάποια τρύπα στο σωλήνα της πομόνας από κάτω και θα αλλάξει ένα σωλήνα και θα φύγει. Είναι 3 ώρες δουλειά. Τόσο δύσκολο είναι;

Άπτεται της αρμοδιότητας του κου Ελευθεριάδη το θέμα. Ο οποίος είναι από την Σταυρούπολη και γνωρίζει τη βλάβη, το έχουν αναφέρει στην περιοχή. Αν καούνε τα φυτά, αν καούνε τα φυτά έχουμε θέμα σοβαρό και ο καθένας θα αναλογιστεί τις ευθύνες του. Εκεί έγιναν επενδύσεις χιλιάδες ευρώ. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε είναι να δημιουργεί αυτό το θέμα. Πρέπει να γίνει η πομόνα ΤΩΡΑ! Τώρα πρέπει να γίνει η πομόνα. Οι παραγωγοί....οι παραγωγές...καίγονται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου