Ξάνθη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Λεύκη – Βανιάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Αποφασίστηκε ο περιορισμός κυκλοφορίας όλων των οχημάτων λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στην οδική αρτηρία Λεύκη – Βανιάνο, στο πλαίσιο του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΔΩΝ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» της εργολαβίας «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ».

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, ως αναφέρεται, στο υπ’ αριθμό 23 (Λεύκη – Βανιάνο) τμήμα του αποσπάσματος 13 των συμβατικών τευχών της εργολαβίας. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός της οδού για λόγους ασφαλείας λόγω του μικρού πλάτους των οδικών τμημάτων που δεν εξυπηρετούν ταυτόχρονα την ασφαλή παράπλευρη κυκλοφορία, η οποία θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς σε όλη τη διάρκεια των έργων.

Οι εργασίες θα λάβουν χώρα από σήμερα Τετάρτη 14/07/2021 έως την Παρασκευή 23/07/2021, από την 07:00 ώρα έως την 20:00. Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και πεζών, προς πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης. Τις ώρες μη πραγματοποίησης εργασιών, οι προειδοποιητικές πινακίδες να είναι ευκρινέστατα τοποθετημένες προς πρόληψη τροχαίου ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου