"Ανεξάρτητος" και ο Σταμάτης Σταματιάδης της "Αγάπης", "αδειάζει" Παπαχρόνη, προσχωρεί στον Τσέπελη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Αναμένονται και οι ανεξαρτητοποιήσεις των Χάρη Διαφωνίδη, Σπανίδη και Αφεντούλη!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, ξεκίνησαν και οι πρώτες ανεξαρτητοποιήσεις από την παράταξη ΑΓΑΠΗ  του Παπαχρόνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, καταλυτικό ρόλο στην ανεξαρτητοποίηση αυτή έπαιξε ο κουμπάρος του Σταμάτη Σταματιάδη και Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Μπούτος.

Η ανεξαρτητοποίηση του Σταμάτη Σταματιάδη θα κατατεθεί στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη ενώ δεν αποκλείεται να ανεξαρτητοποιηθεί στη συνέχεια και ο δημοτικός σύμβουλος της ΑΓΑΠΗΣ Χάρης Διαφωνίδης, που πιθανόν να αναλάβει και το γραφείο τύπου του Δήμου.

Οι παραιτήσεις αυτές ήταν αναμενόμενες, καθώς ήδη οι "5" με την επιστολή τους έθεταν ουσιαστικά υπό αμφισβήτηση την "αρχηγία" του Παπαχρόνη στην κοινή πορεία των "4"!

Από τους υπόλοιπους τρεις που απομένουν, ο δημοτικός σύμβουλος και γιατρός Δημοσθένης Γεωργιάδης εξέφρασε ήδη την επιθυμία να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Γ. Τσιτιρίδη στο Δήμο Αβδήρων, ενώ το "δίδυμο"  του Πήγασου Σπανίδης - Αφεντούλης  ήδη εδώ και μήνες στηρίζει φανερά στο δημοτικό συμβούλιο τον Δήμαρχο  Τσέπελη αλλά και τον Φανουράκη...
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου