ΑΟΞ: Πήρε Φάζο, φεύγουιν 21 ποδοσφαιριστές (και οι Ντίνας-Τάτος!), δυο νέες μεταγραφές απο Αυστραλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σε αυτούς που φεύγουν συμπεριλαμβάνεται και ο Ντίνας, ενώ φεύγει και ο Τάτος! Φεύγουν οι παίχτες του Ανέστη Τσετινέ, έρχονται τα... "αστέρια" του Στολτίδη!

Τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό του Ιωνικού πέρυσι Μανώλη Φάζο πήρε η Ξάνθη και σήμερα αναμένεται να τον ανακοινώσει και επίσημα.

Την ίδια ώρα , η ΠΑΕ Ξάνθη με επίσημη διαρροή γνωστοποίησε τα ονόματα 21 ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ που δεν θα συνεχίσουν φέτος στην ομάδα. Αίσθηση  ότι σε αυτά τα ονόματα περιλαμβάνεται και αυτό του Θανάση Ντίνα, ενός παιδιού που προερχόταν από τα σπλάχνα του ΑΟΞ και ήταν από τους ελάχιτους Ξανθιώτες στο περσινό ρόστερ.

Αναλυτικότερα: Παρελθόν ήδη ο Γερμανός παιχταράς  Πάτρικ Εμπερτ που ειχε δείξει καλά σημάδια αλλά είχε και βαρύ συμβόλαιο. Αναλυτικά, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ξάνθη, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές δεν ανήκουν πλέον στο ρόστερ της ομάδας: Μπέντο, Έλιοτ, Παντελιάδης, Κέβιν, Τζούρμαν, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Ντίνας, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Μπριλάντε, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ., Βασίλεφ, Καπνίδης, Μικελτάτζε, Σταθάκηςς, Στεπάνοβιτς, Φάκκης, Βαλμάς και Βέλιτς.

Δεν αποκλείεται επίσης σήμερα αύριο και η λύση συμβολαίου με  τον  Ανδρέα  Τάτο σύμφωνα με ακριβές αποκλειστικές πληροφορίες!   

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι αποχωρήσεις θα συνεχιστούν, ενώ μέχρι στιγμής η ομάδα μετρά  επισήμως δώδεκα προσθήκες (Γιακουμής, Κρητικός, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Ουνγιαλίδης, Τσέλιος, Τζανακάκης, Δόρης, Διαμαντόπουλος, Μονγκ, Σκαρκέλα, Άνταμ).

Παράλληλα έρχονται πάντως και  δυο παίχτες απο την Αυστραλία.

Ο Ολυμπιακός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Σίδνεϊ επιβεβαιώνει σήμερα ότι οι παίκτες Mohamed Adam, Fabian Monge και Matthew Scarcella έχουν δοθεί άδεια για την αναχώρηση του σωματείου σύμφωνα με συμφωνίες που είχαν συναφθεί πριν από μερικές εβδομάδες μεταξύ των παικτών, Xanthi FC και Sydn
Οι παίκτες αναχώρησαν για την Ξάνθη FC για να κυνηγήσουν την οριστικοποίηση συμβολαίου και σχετικής μεταγραφής και να ενταχθούν στην προπόνηση της σεζόν.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παίκτες και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο Σύλλογό μας. Είμαστε απογοητευμένοι που τους βλέπουμε να φεύγουν, καθώς είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι παίκτες, αλλά, ως Σύλλογος είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που μπορούμε να παίξουμε ρόλο στην παροχή αυτής της ευκαιρίας για την περαιτέρω καριέρα τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου