Μήνυμα του Δημάρχου Ξάνθη προς τους μαθητές που αύριο δίνουν τη δίκη τους μάχη στις Πανελλήνιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σε μια ιδιαίτερη περίοδο που χαρακτηρίστηκε από τα μέτρα που λήφθηκαν για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωναϊού, οι μαθητές καλούνται να ανταποκριθούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2021. Στην κορύφωση των προσπαθειών και των προσδοκιών.
Παιδιά μας, σας ευχόμαστε καλή δύναμη σε αυτήν την πρόκληση που ξεκινά, με την επισήμανση, πως αυτή είναι μία από τις πολλές που θα βιώσετε στον δρόμο της ζωής σας, έναν δρόμο μακρύ και απολύτως ενδιαφέρων, καθώς οδηγεί, μέσα από την εξερεύνηση της γνώσης και των εμπειριών που θα αποκομίσετε, στην «ανακάλυψη»του κόσμου, αλλά κυρίως, της ίδιας σας της ύπαρξης.

Βάλτε τα δυνατά σας, για να καταφέρετε το καλύτερο, και αντιμετωπίστε αυτήν την «πρώτη μεγάλη μάχη» ως αφετηρία που δεν οδηγεί, απαραίτητα, στην «επιτυχία» ή την «αποτυχία», αλλά σας φέρνει ένα βήμα κοντύτερα σε αυτήν την ανακάλυψη.

Μετουσιώστε το άγχος σε δημιουργία και προσπαθήστε…

Γονείς, σταθήκατε με κάθε κόστος δίπλα στα παιδιά σας, αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Σας ευχόμαστε, κουράγιο και υπομονή. Να συνεχίσετε την τόσο ουσιαστική στήριξη που προσφέρετε.

Συγχαρητήρια αξίζουν, σε σας τους εκπαιδευτικούς μας,καθώς αποδείξατε πως είστε πραγματικοί αγωνιστές. Σταθήκατε, με τις όποιες δυσκολίες, όρθιοι, σε αυτήντην, πρωτόγνωρα δύσκολη, εκπαιδευτική χρονιά.

Απαιτήθηκε, κόπος, πίστη, αφοσίωση, αγώνας για να φτάσουμε σήμερα εδώ.

Με ανθρωπιά, αλληλεγγύη, συλλογικότητα ευχόμαστε σε όλους να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Κι αυτό μπορεί, σίγουρα  να επιτευχθεί με επιμονή, στόχευση και διεκδίκηση – ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Οπλιστείτε με δύναμη και πίστη. Χαμογελάστε και βαδίστε με αισιοδοξία, προς τον δρόμο του μέλλοντος.

Καλή Επιτυχία

Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου