26 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών #eimaste_dipla_sou

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 το Πολυδύναμο Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, διοργανώνουν σειρά δράσεων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το θέμα των εξαρτήσεων.
    Το Σάββατο 26 Ιουνίου, ώρες 18.00-21.00, περίπτερο με ενημερωτικό υλικό θα βρίσκεται στο πάρκο «Αργώ» με παράλληλες δημιουργικές δράσεις, σε συνεργασία με το 1ο και 2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξανδρούπολης, την ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π. Actoida και την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης

    Το Σάββατο 26 Ιουνίου το δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης φωταγωγείται με το λογότυπο του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός και το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ναρκωτικών.

    Προωθούμε το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ #eimaste_dipla_sou φωτογραφίζοντας στιγμές της καθημερινότητας που μας ενδυναμώνουν. Αναρτούμε στα κοινωνικά δίκτυα από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου 2021 #eimaste_dipla_sou με μια φωτογραφία που να αποτυπώνει στιγμές της καθημερινότητας που μας δίνουν δύναμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου