ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Τα Καρπάθια όρη αναδεικνύονται ως η Πατρίδα των Φυσικώς Ανθρακούχων Φυσικών Μεταλλικών Νερών παγκοσμίωςΑπό τις παρθένες πηγές των Καρπαθίων αναβλύζει το πιο αγνό νερό της φύσης, το AQUA Carpatica


Τα Καρπάθια Όρη είναι μια μαγευτική οροσειρά της Ρουμανίας, που αγκαλιάζει την Τρανσυλβανία και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη σε μήκος οροσειρά στην Ευρώπη. Στη μέση των Καρπαθίων βρίσκεται η περιοχή Bucovina, μια έκταση με άγρια φυσικά τοπία, απέραντες κοιλάδες γεμάτες αγριολούλουδα και κρυστάλλινα ρυάκια που διατρέχουν αειθαλή δάση. Λόγο της γεωγραφικής της θέσης και της μορφολογίας της πρόκειται για μια περιοχή πραγματικά παρθένα, ανέγγιχτη από τον πολιτισμό, τη γεωργία και τη βιομηχανία με αποτέλεσμα να θεωρείται ως ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά της ηπείρου.

Αυτή η περιοχή με τα ατελείωτα δάση και την πυκνή βλάστηση, αποτελεί καταφύγιο για πολλά είδη ζώων στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων λύκων, καφέ αρκούδων, ελαφιών και αιλουροειδών. Μάλιστα, στην περιοχή συναντάται και ο μεγαλύτερος πληθυσμό άγριων αρκούδων στην Ευρώπη!
 

Η μυστηριώδης ατμόσφαιρα, το απροσπέλαστο ορισμένων περιοχών και το απέραντο πράσινο έχουν δώσει έμπνευση για τη δημιουργία πολλών θρύλων. Όχι άδικα, αφού η περιοχή έχει πολλούς κρυμμένους θησαυρούς. Ένας από αυτούς αποτελεί το γεγονός ότι εδώ αναβλύζει το πιο αγνό νερό της φύσης!

Στα Καρπάθια Όρη βρίσκονται προστατευμένες οι δύο πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη μας. Ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε αυτήν την αρχέγονη γη, όπου μέσα της κρύβονται δύο αμόλυντα υδροφόρα κοιτάσματα. Από αυτές τις παρθένες πηγές αναβλύζουν τα μοναδικά μεταλλικά νερά AQUA Carpatica.

Η γη από την οποία αναβλύζει το AQUA Carpatica βρίσκεται στη σύγκλιση των ηφαιστειογενών Ανατολικών Καρπαθίων και της οροσειράς Bistriţa και αποτελείται κυρίως από μεταμορφωσιγενή πετρώματα. Εκατομμύρια χρόνια υδρογεωλογικής δραστηριότητας εμπλουτίζουν φυσικά το AQUA Carpatica με τα απαραίτητα μέταλλα, το ισορροπημένο Ph, τους φυσικούς ηλεκτρολύτες. Ενώ το νερό αναβλύζει από τις πηγές του χωρίς νιτρικά άλατα (το Φυσικώς Ανθρακούχο ή με σχεδόν μηδενικά το Φυσικό Μεταλλικό) και χωρίς ρύπους.

Τα Νιτρικά είναι ισχυρά οξειδωτικά. Πρόκειται για ανεπιθύμητες ουσίες, επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία. Η πρόσληψη μεγάλης ποσότητας νιτρικών μπορεί να προκαλέσει γαστρικά προβλήματα, κνιδώσεις, εξανθήματα, καθώς και άλλες αντιδράσεις ή ασθένειες.

Έχει επιστημονικά αποδειχτεί ότι η πολύχρονη υπόγεια διαδρομή των υδάτων μέσα από στρώματα προϊστορικών ηφαιστειακών σχηματισμών εγγυώνται την τέλεια και φυσική αγνότητά τους.

Μάλιστα λόγω αυτής της διαδικασίας το AQUA Carpatica ξεχωρίζει στην κατηγορία του διότι είναι φυσικά και όχι τεχνητά αεριούχο. Κάτω από την επιφάνεια της γης, σε βάθος μεγαλύτερο από 200 μέτρα, ένα στρώμα μεταμορφωσιγενούς πετρώματος προστατεύει το νερό, καθώς αυτό αναμιγνύεται υπόγεια με φυσικό διοξείδιο του άνθρακα (CO2), δίνοντας στο AQUA Carpatica τις μοναδικές, φυσικές φυσαλίδες του.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω δεδομένα γίνεται κατανοητό ότι η φύση πρέπει να διατηρείται αναλλοίωτη διότι μόνο έτσι μπορεί να μας προσφέρει τους θησαυρούς της. Σεβόμενοι την ομορφιά των Καρπαθίων και διασφαλίζοντας ότι η φύση γύρω από τις πηγές δεν μολύνεται και δεν επηρεάζεται είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε ότι πιο αγνό αναβλύζει από τη μητέρα γη!

Ο μοναδικός σχεδιασμός των μπουκαλιών, η ευχάριστη γεύση, τα σημαντικά του οφέλη για την υγεία και ο σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον, καθιστούν το AQUA Carpatica αναμφίβολα, το αγνότερο νερό της φύσης.

Πηγή : newsbeast

Στέλιος Αρσενίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου