ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΑΟ Ξάνθης στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης. Η ξανθιώτικη ομάδα στην αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο (3/4) στο γήπεδό της, είχε δοκάρι στο 5′ με τον Θ. Παπάζογλου, το 1-0 από τον Ντίνα στο 12′, χαμένο πέναλτι με τον Σιατραβάνη στο 22′ και την αποβολή με 2η κίτρινη του Θυμιάνη στις καθυστερήσεις, ισοφαρίστηκε στο 58′ από το γκολ του Ναζίμ. Η 7η φετινή ισοπαλία για τον ΑΟΞ και 3η στο Xanthi FC Arena έδωσε τον 31ο βαθμό στον σχετικό πίνακα, ενώ επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας είναι αυτή στα Τρίκαλα την Τετάρτη (7/7, 15:00, ERTSPORTS 3).
Στο 5′ δοκάρι είχε με κεφαλιά ο Θανάσης Παπάζογλου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σιατραβάνη. Στο 12′ ο ΑΟΞ έφτασε στο γκολ με τον Θανάση Ντίνα να επιχειρεί το σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπουργάνη για να γίνει το 1-0. Στο 22′ η ξανθιώτικη ομάδα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του Σιατραβάνη με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ.

Στο 48′ ο Παντελιάδης έκανε τη σέντρα από αριστερά, με τον Σιατραβάνη να μην προλαβαίνει οριακά να αλλάξει την πορεία της μπάλας. Στο 52′ ο Μπέντο απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Κορέλα από το ύψος της περιοχής. Στο 55′ ο Ναζίμ έκλεψε την μπάλα και μετά την πάσα του συμπαίκτη του με πλασέ έκανε το 1-1. Λίγο πριν την συμπλήρωση του 70ού λεπτού ο Καπνίδης σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off side σε μία φάση που είχαμε πολλές διαμαρτυρίες. Στο 82′ το σουτ του Καπνίδη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπουργάνης. Στην εκτέλεσή του, η κεφαλιά του Παπάζογλου απομακρύνθηκε από αμυνόμενο λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή. Στο 85′ η νέα κεφαλιά του Παπάζογλου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Μπέντο μπλόκαρε το σουτ του Μαύρου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπούμπας (ΕΠΣ Ηπείρου) με α’ βοηθό τον κ. Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών), β’ βοηθό τον κ. Κουκούμη (ΕΠΣ Καβάλας) και 4ο διαιτητή τον κ. Παρχαρίδη (ΕΠΣ Δράμας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές):Μπέντο, Μπριλάντε, Παντελιάδης, Βέρκερ, Παπάζογλου Τ., Δημούτσος, Θυμιάνης, Σιατραβάνης (60′ Έμπερτ), Σχρόιεν, Παπάζογλου Θ. (66′ Καπνίδης), Ντίνας (60′ Τάτος).

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Νταλακούρας, Δούμτσιος (79′ Γυφτοκώστας), Κορέλας (55′ Κόκας), Ναζίμ, Τάμπας, Μπρέμπος (55′ Μαραθωνίτης), Τσούτσης (66′ Μαύρου), Κλιγγόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου