Παράταξη Λύρατζη: Επαναφορά των καθημερινών δρομολογίων από το ΚΤΕΛ Ξάνθης στη Σταρούπολη με επιδότηση απο το Δήμο εδώ και τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Λέμε όχι στην απομόνωση των κατοίκων της ορεινής περιοχής . Θα καταθέσουμε άμεσα σειρά προτάσεων στο Δημοτικό συμβούλιο!

Απο τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  ΝΕΑ  ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:   

 Επισκεφτήκαμε σήμερα την τοπική κοινότητα της Σταυρούπολης και είχαμε μια επικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή. Συμφωνήσαμε ότι χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής με σημαντικά έργα υποδομής. Συνομίλησαμε και με κατοίκους  όπου εκφράστηκαν παράπονα όσον αφορά την αντιμετώπιση της περιοχής τους από την δημοτική αρχή. 

Τουριστική ανάπτυξη, παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο που συνδέει την Ξάνθη με την Σταυρούπολη αλλά και επαναφορά των καθημερινών δρομολογίων από το ΚΤΕΛ Ξάνθης αποτελούν τις προτεραιότητες των κατοίκων που θα πρέπει να λυθούν άμεσα.  

Λέμε όχι στην απομόνωση των κατοίκων της ορεινής περιοχής . Θα καταθέσουμε άμεσα σειρά προτάσεων στο Δημοτικό συμβούλιο σε συνεργασία με το τοπικό Συμβούλιο της Σταυρούπολης ώστε επιτέλους να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.  Παρόμοιες συναντήσεις θα έχουμε  και με τους υπόλοιπους εκπροσώπους των  οικισμών  της περιοχής.

                ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
                        ΝΕΑ  ΞΑΝΘΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου