Κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ: Επιτέλους κ.Αμοιρίδη, αποκαλυφθήκατε μόνος σας! ...Κουράσατε όμως την κοινωνία της Ξάνθης!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Σας ρωτώ, για ακόμη μία φορά, γιατί τόσο χρόνια, που ήσασταν περιφερειακός σύμβουλος της διοίκησης με καίρια θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη, δεν κάνατε  απολύτως τίποτα για την αναβάθμιση του ΚΕΚ;
Σας ρωτώ, για ακόμη μία φορά, γιατί τόσο χρόνια, που ήσασταν περιφερειακός σύμβουλος της διοίκησης με καίρια θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη, δεν κάνατε  απολύτως τίποτα για την αναβάθμιση του ΚΕΚ;», ρωτάει ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης (με την παράταξη Μέτιου) Κώστας Κουρτίδης τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και νυν Περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Αμοιρίδη; Κάνοντας μάλιστα αιχμηρή παρέμβαση και χθες στην Ανοιχτή γραμμή του Next tv.Ιδού αυτούσια όλη η ανακοίνωση-επιστολή του Κώστα Κουρτίδη:
«Επιτέλους, κε Αμοιρίδη αποκαλυφθήκατε μόνος σας. Κουράσατε την κοινωνία της Ξάνθης με τη στείρα αντιπολιτευτική σας γραμμή και την κακοπιστία σας, τόσο προς τη χρησιμότητα και την ύπαρξη του Νομαρχιακού ΚΕΚ, όσο και ως προς το πρόσωπό μου. Αναφέρομαι σε όλες τις προηγούμενες απαντήσεις μου, οι οποίες αναλυτικά εξέθεσαν στον Ξανθιώτικο λαό την κατάσταση. 

Προσπαθήσατε κακόπιστα και με υπονοούμενα, να προσβάλετε άδικα και να αποπροσανατολίσετε τη σκέψη του κόσμου για δικό σας όφελος. Προσπαθείτε να μεταφέρετε την ουσία του θέματος, που είναι, ότι θέλετε να κλείσετε το Νομαρχιακό ΚΕΚ.  Προσπαθείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας αντιπαράθεση με εμένα (αναρωτιέμαι γιατί;) σε  τοπικό θέμα. Σας δηλώνω για τελευταία φόρα, ότι το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης δεν θα κλείσει, ότι και να κάνετε εφαρμόζοντας το σύνθημα "δεν χρεώνουμε και δεν κλείνουμε, αλλά αναπτύσσουμε".  Σας ρωτώ, για ακόμη μία φορά, γιατί τόσο χρόνια, που ήσασταν περιφερειακός σύμβουλος της διοίκησης με καίρια θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη, δεν κάνατε  απολύτως τίποτα για την αναβάθμιση του ΚΕΚ και επιτρέψατε το ΚΕΚ να έχει παμπάλαιους υπολογιστές και υλικοτεχνική υποδομή και το παρέλαβα όπως έχει; 

Γιατί τότε δεν προτείνατε, όλα όσα λέτε σήμερα; Γιατί δεν αναρωτηθήκατε για τη δουλειά προηγούμενων Προέδρων και τις αμοιβές τους (όπως ξέρετε τη δική μου δεν την λαμβάνω); Πλέον ότι προσωπικό επιτέλους έχετε με εμένα, ελάτε να το λύσουμε μαζί και μην κουράζετε άλλο τον τύπο και τον κόσμο, που έχει πολύ πιο σοβαρά ζητήματα για να ασχοληθεί. 

Εμείς δημιουργούμε έργο και μας βάλετε, κάνοντας όμως και με τον άκομψο αυτό τρόπο διαφήμιση και στο έργο μας και στο Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης. Τέλος αντί να κάνετε προτάσεις και σκέψεις στα ΜΜΕ, για τις αμοιβές του Προέδρου και των μελών του ΔΣ, ως υπεύθυνος Περιφερειακός Σύμβουλος, ελάτε να κάνετε πρόταση στο αρμόδιο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου λαμβάνονται οι καίριες αποφάσεις και εκεί θα δείτε την εκπεφρασμένη άποψη και ψήφο μου.

Κ. Κουρτίδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου