Η Έλσα Ταχαή υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

Δεν υπάρχουν σχόλια


Η Έλσα Ταχαή υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή στις αρχαιρεσίες της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ).Το μήνυμα της Έλσας:
Ξεκινώντας το 2010 ως πρώην αρτιμελής αθλήτρια κολύμβησης και νυν αθλήτρια κολύμβησης με αναπηρία πήρα την απόφαση δημιουργίας του πρώτου αθλητικού συλλόγου με αναπηρία στη Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο με την ονομασία Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες ΚΟΤΙΝΟΣ.

Απο την πρώτη στιγμή ο σύλλογος αυτός αγκάλιασε και στέγασε τα άτομα με κινητική και νοητική αναπηρία με την στήριξη του κατάλληλου και παράλληλα επαγγελματικού ανθρώπινου δυναμικού.

Μέσα σε 10 χρόνια, το αρχικό όνειρο έγινε πραγματικότητα και πλέον ο «Α. Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ» πρωταγωνιστεί με τις αθλήτριες και τους αθλητές του, στα πανελλήνια πρωταθλήματα των περισσότερων παραολυμπιακών αθλημάτων .

Η δεκαετής και πλέον ενασχόλησή μου στο χώρο του αθλητισμού των Ατόμων με Αναπηρίες, τόσο σαν αθλήτρια, όσο και σαν διοικητικός παράγοντας, με οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία των αρχαιρεσιών της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ), ως υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Η Έλσα Ταχαή είναι ιδρυτικό μέλος, 1η Πρόεδρος και σημερινή Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ»

Καλή επιτυχία Έλσα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου