Άμεσο άνοιγμα του λιανεμπορίου ζητά ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Ακολουθώντας πάντοτε συγκεκριμένα υγειονομικά μέτρα

Όσο περισσότερο πιέζεται ψυχολογικά ο κόσμος, τόσο περισσότερο αντιδρά με αποτέλεσμα να έχουμε τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα, υποστηρίζει ο ίδιος

Ευθύμης Μίλκογλου:
«Το click away και το click in shop δεν είναι «άνοιγμα» των καταστημάτων. Τουλάχιστον, στην παρούσα χρονική φάση, οι Ξανθιώτες καταναλωτές δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτό το σύστημα αγορών…»

Άμεσο άνοιγμα της αγοράς και επιστροφή στην κανονικότητα παράλληλα με την εφαρμογή κανόνων για τη δημόσια υγεία, ώστε να πάρει μπρος η οικονομία της χώρας ζητά ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης, κύριος Ευθύμης Μίλκογλου, υποστηρίζοντας ότι, «το λιανεμπόριο πρέπει να λειτουργήσει χωρίς τους περιορισμούς του click away και του click in shop, αφού, όπως έχει αποδειχθεί εκ του αποτελέσματος, δεν είναι στην κουλτούρα του Έλληνα καταναλωτή να κάνει αγορές με αυτό τον τρόπο.

Τα εμπορικά καταστήματα αλλά και τα καταστήματα εστίασης πρέπει να ανοίξουν κανονικά για να μπορέσει να κινηθεί η οικονομία, ακολουθώντας πάντοτε όλα τα υγειονομικά μέτρα.  

Το click away και το click in shop δεν είναι «άνοιγμα» των καταστημάτων. Τουλάχιστον, στην παρούσα χρονική φάση, οι Ξανθιώτες καταναλωτές δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτό το σύστημα αγορών…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου