ΜΠΡΑΒΟ Μάνδρα! 107 τεστ σήμερα απο τον ΕΟΔΥ στη Μάνδρα Δήμου Αβδήρων, βγήκαν όλα αρνητικά! Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Μπαρδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Με ανακοίνωση που εξέδωσε στο fb o ο ειδικός σύμβουλος επί πολιτιστικών θεμάτων του Δημάρχου Αβδήρων και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνδρας Παναγιώτης Μπαρδάκης,  μας ενημέρωσε οτι, "σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου έγιναν 107 τεστ στον οικισμό που βγήκαν όλα ΑΡΝΗΤΙΚΑ"!
Αναλυτικά η ανάρτηση:

Panagiotis Bardakis

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ
Πολλά ειπώθηκαν τις τελευταίες ώρες για το τι συμβαίνει στην Μάνδρα και από την μεριά μου αισθάνομαι την υποχρέωση να απαντήσω, καθώς η χθεσινή ανακοίνωση έχει στο κάτω μέρος της, φαρδιά-πλατιά το όνομα μου.

Από την στιγμή που ενημερωθήκαμε από τον ΕΟΔΥ για την ανάγκη της επίσκεψης ειδικού κλιμακίου στον οικισμό μας λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων, ανεξάρτητα με το αν διέμεναν στον οικισμό (εφόσον η εστία μετάδοσης ήταν εντός των ορίων της Κοινότητας) η Κοινότητα και ο Σύλλογος έπρεπε να συμβάλουν ώστε η διαδικασία όχι απλά να κυλήσει ομαλά, αλλά και να έχει την μέγιστη δυνατή συμμετοχή από τους μόνιμους κατοίκους.

Και αυτό κάναμε.

Το αποτέλεσμα;
107 τεστ ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.


Και για να το αναλύσουμε καλύτερα.

1) Λάβαμε τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του ΕΟΔΥ για την άμεση  και επιτυχή οργάνωση.
2) Σπάσαμε ρεκόρ (σε κανένα οικισμό του Νομού δεν έχει γίνει σε ένα πρωί τέτοιος αριθμός τεστ)
3) Φροντίσαμε να απομακρυνθεί κάθε υπόνοια και φόβος.

Τώρα, σε όλους αυτούς που δημιουργούν, διασπύρουν και μεταδίδουν την καταστροφολογία, έχει απαντήσει η συμμετοχή του κόσμου καθώς και το αποτέλεσμα.

Νικήσαμε τον φόβο και την προκατάληψη, και είναι μια σημαντική και διπλή νίκη.

Πρώτα απέναντι σ' όσους εκτός οικισμού κρίνουν τόσο εύκολα και δημιουργούν φήμες αλλά και συμπεριφορές που φτάνουν σε σημείο ρατσισμού.

Και έπειτα στους εντός οικισμού που ποτέ μα ποτέ δεν βλέπουν τίποτα το θετικό και ασκούν εύκολα την κριτική τους.

Οι πρώτοι με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Οι δεύτεροι όσο κι αν με πονούν, τους εύχομαι από καρδιάς να είναι γεροί και ας είναι απόντες από κάθε προσπάθεια.

Η Μάνδρα δεν φοβάται, δεν ντρέπεται και δεν κρύβεται.
Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή.
Είμαστε ενωμένοι.
Είμαστε και θα είμαστε γεροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου