ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον ΑΟ Ξάνθης που το απόγευμα της Τετάρτης (17/3) επικράτησε με 1-0 επί του Λεβαδειακού στο γήπεδό του. Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Super League 2, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έκαμψε την αντίσταση των φιλοξενούμενων με το γκολ που σημείωσε ο Πάτρικ Έμπερτ στο 45+1′. Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον σκόρερ στη φάση του γκολ και δοκάρι με τον Σχρόιεν στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Αυτή ήταν η 5η εντός έδρας νίκη και 7η συνολικά για τον ΑΟΞ που έφτασε στους 26 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, ενώ ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι στο γήπεδο Περιβολίων με τα Χανιά την Κυριακή (14:45).
Στο 10′ ο Σιατραβάνης από δεξιά βρήκε τον Τάτο που έκανε το σουτ σε πρώτο χρόνο, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Στο 15′ ο Σχρόιεν από δεξιά έσπασε την μπάλα στον Τάτο που στο νέο σουτ του, βρήκε τον Στογιάνοβιτς σε ετοιμότητα, αποκρούοντας το δυνατό πλασέ. Στο 19′ η κεφαλιά του Νίκα δεν ανησύχησε τον Ίτσο και στο 23′ το σουτ του Σχρόιεν κατέληξε κόρνερ. Στο 43′ μετά από σέντρα του Γκαρσία, η κεφαλιά του Έμπερτ μετατράπηκε σε κόρνερ από τον Στογιάνοβιτς. Στο 45′ ο Τζούρμαν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε ο Έμπερτ που από το σημείο του πέναλτι νικήθηκε από τον Στογιάνοβιτς αλλά στην επαναφορά σκόραρε κάνοντας το 1-0.

Στο 49′ ο Σιατραβάνης έκανε τη σέντρα, ο Σχρόιεν έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να αποκρούεται από το δεξί δοκάρι του Λεβαδειακού και στην επαναφορά από κοντά ο Μυστακίδης αστόχησε. Στο 55′ το σουτ του Νίκα δεν βρήκε στόχο. Στο 61′ το σουτ του Πολέτο πέρασε άουτ και στο 69′ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Παπάζογλου Θ. όπως και το νέο σουτ του Πολέτο στο 76′. Στις τελευταίες φάσεις ο Ίτσο δύο φορές μπλόκαρε την μπάλα σε σουτ και κεφαλιά των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), με α’ βοηθό τον Τυραικίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Δέλλιο (ΕΠΣ Πέλλας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Π. Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Τζούρμαν, Παπάζογλου Τ., Δημούτσος, Θυμιάνης, Σχρόιεν (66′ Μικελτάτζε), Σιατραβάνης, Έμπερτ (92′ Παντελιάδης), Τάτος (29′ λ.τρ. Μυστακίδης 66′ Παπάζογλου Θ.).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Τζημόπουλος, Μύγας (67′ Μυτίδης), Παναγιώτου (60′ Νίλι), Καραχάλιος, Νίκας (74′ Συμελίδης), Μεχία, Κονέ (60′ Μαρίνος), Πολέτο, Μπιανκόνι (74′ Τζιώρας).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου