Σάββας Μελισσόπουλος-Γ. Χατζηθεοδώρου στη Σταυρούπολη για να ενημερώσουν τους κατοίκους για τα οικόπεδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Τίποτα δεν αφήνουν να μένει αναπάντητο οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης –όχι βέβαια αυτοί που κάνουν ….«δωράκια» στον Τσέπελη ή…ψηφίζουν «δαγκωτό» για να πάρουν καμιά νέα επιχορήγηση- αλλά οι...άλλοι που όχι μόνο ξέρουν να λένε  το μεγάλο ΟΧΙ αλλά και το εξηγούν με επιχειρηματολογία.

Και επί της ουσίας
Στη Σταυρούπολη λοιπόν βρέθηκαν το πρωϊ της Κυριακής 31 Ιανουαρίου οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων ΞΑΝΘΗ για όλους  Σάββας Μελισσόπουλος και ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη Γιώργο Χατζηθεοδώρου

Ιδού και η ανάρτηση του υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για τη Ξάνθη»:

Γιώργος Χατζηθεοδώρου

Σήμερα το πρωί , με το Σάββα Μελισσόπουλο, επισκεφτήκαμε τη Σταυρούπολη. Ο λόγος της επίσκεψης, να συναντήσουμε τους κατοίκους ώστε να εξηγήσουμε τη θέση και τη στάση μας, στο τελευταίο ΔΣ, για την αγορά των 2 οικοπέδων και τη δημιουργία παιδικής χαράς και χώρου στάθμευσης. Επικοινωνήσαμε με τους κατοίκους, κάναμε κατανοητή τη θέση μας για τη δημιουργία και αγορά των 2 χώρων αλλά και ξεκαθαρίσαμε τον τρόπο που προτείνει,  σύσσωμη η Αντιπολίτευση. Είχαμε και την τύχη να το εκφράσουμε και στο Τοπικό Συμβούλιο της Σταυρούπολης που συνεδρίαζε με  το Δήμαρχο. Τις επόμενες μέρες το Τοπικό Συμβούλιο θα καλέσει και τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων για να δοθούν και οι απαραίτητες εξηγήσεις, κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη.

Θα συμβάλλουμε με όλες μας  τις δυνάμεις για την πραγματοποίηση του έργου αλλά και με τις μικρότερες δαπάνες, διαφυλάττοντας το Δημόσιο συμφέρον.

Σήμερα οι κάτοικοι άκουσαν και την άλλη πλευρά και κατάλαβαν και τη θέση της Αντιπολίτευσης.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου