Επιμελητήριο Ξάνθης: Υπεύθυνος ο Εμπορικός Σύλλογος σχετικά με το οράριο των καταστημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες περί λειτουργία των μικρών καταστημάτων – μπακάλικων – όπου έπεσαν και πρόστιμα σε δύο περιπτώσεις στην Ξάνθη το Επιμελητήριο Ξάνθης με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το ίδιο δεν καθορίζει αυτό τον τρόπο και το οράριο λειτουργίας αλλά ο Εμπορικός Σύλλογος.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες μας, αλλά στις αρμοδιότητες του Εμπορικού Συλλόγου, η ενημέρωση σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, η λειτουργία τους ή όχι τις Κυριακές κ.λπ.

Εξαιτίας της κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι αποφάσεις της Κυβέρνησης για τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν για αποτροπή εξάπλωσης του ιού, συνεχώς αλλάζουν.

Ως εκ τούτου εφιστούμε την προσοχή στα μέλη μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις ανακοινώσεις της Γενικής Κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ, αναφορικά με τη λειτουργία της αγοράς και γενικότερα των περιοριστικών μέτρων.

Τέλος, προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων (προστίμων, αναστολών λειτουργίας κ.λπ.) σας προτρέπουμε να επικοινωνείτε με τον ΕΟΔΥ Ξάνθης ή τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς: Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Ξάνθης κ.λπ.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου