ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ! Ναι! «Κάναμε» 453 απευθείας αναθέσεις, ύψους 2.300.000 ευρώ αλλά είναι... νόμιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Μια «γροθιά» η αντιπολίτευση, ζήτησε χθες οι επιχορηγήσεις των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, να περνάνε από το δημοτικό συμβούλιο αλλά η «παρέα» Τσέπελη ψήφισε....ΚΑΤΑ!
*Απούσα σύσσωμη η παράταξη Παπαχρόνη που προσπαθεί να «πείσει» τον Βασίλη Παπαδόπουλο να μην... παραιτηθεί, επειδή οι 4 στους 6 δεν θέλουν να παραιτηθούν!

Μια «γροθιά» η αντιπολίτευση χθες στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, ζήτησε με πρόταση της παράταξης Σάββα Μελισσόπουλου οι επιχορηγήσεις των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, να περνάνε από το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης  κι όχι από την Οικονομική Επιτροπή αλλά δυστυχώς η «παρέα» Τσέπελη ψήφισε... ΚΑΤΑ, για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προκειμένου να συνεχιστεί η χειραγώγηση των συλλόγων (μετά την χειραγώγηση των ΜΜΕ...), στο θέμα των οικονομικών επιχορηγήσεων με δημοτικό χρήμα.

Ενδεικτική μάλιστα της στάσης της αντιπολίτευσης ήταν η θέση του αντιδήμαρχου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη την ώρα που ψήφισε, «ψηφίζω πολλά… ΚΑΤΑ κύριε Πρόεδρε», -κατά για την πρόταση του σεμνού και έντιμου όπως πάντα Σάββα Μελισσόπουλου- για να πάρει την ειρωνική απάντηση του Προεδρεύοντος Ματθαίου Σαββίδη, «ένα κατά μπορείς»...που ψήφισε αν δεν κάνω λάθος... λευκό! Ή εύκολη διέξοδος για να μη ψηφίσω το διάφανο...και το έντιμο! Οι επιχορηγήσεις και ενισχύσεις στους συλλόγους να ΜΗΝ δίνονται με ρουσφετολογικό τρόπο ανάλογο το πως ένας σύλλογος "γλύφει" μια δημοτική αρχή, αλλά ΕΝΤΙΜΑ και με βάση το έργο τους!

Τελικά η πρόταση της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους- του Σάββα  Μελισσόπουλου πέρασε με ψήφους 18 υπέρ και 9 κατά,  είναι όμως σίγουρο ότι η δημοτική αρχή θα καταφύγει στην Αποκεντρωμένη ζητώντας την ακύρωσή της!!! Βασιζόμενη στις περιβόητες ρυθμίσεις Θεοδωρικάκου που αποτελούν πλήγμα για την ίδια την δημοκρατία!!

 Κρίμα, γιατί θα ήταν μια καλή ευκαιρία κι ένα καλό βήμα διαφάνειας και δίκαιας κατανομής των ενισχύσεων και επιχορηγήσεων των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου