[Σταματήστε να διασύρεται την Ξάνθη στο πανελλήνιο]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

 

Με αφορμή την δήλωση Χαρδαλιά ότι η Ξάνθη είναι καιόμενη βάτος λόγω κωρονοιού, δυστυχώς η κ. Διοικήτρια του νοσοκομείου, ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης και τα «δημοσιογραφικά» παπαγαλάκια του συνεχίζουν να διασύρουν την Ξάνθη στο Πανελλήνιο.

Η μεν πρώτη με την αδεξιότητα της, κατάφερε να μπει το νοσοκομείο στα μαύρα κατάστιχα του ΕΟΔΥ.

Ο δε Μ. Τσέπελης προκειμένου να εξυπηρετήσει αλλότριους προς την δημόσια υγεία σκοπούς, κυρίως προσωπικούς κάνει τα πάντα για να «μαυρίσει» την Ξάνθη

Τέλος τα ακριβοπληρωμένα του παπαγαλάκια με ανταποκρίσεις στα μεγάλα κανάλια ενισχύουν το έργο του Τσέπελη, μεταφέρουν την μαύρη εικόνα στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης των Αθηνών, τα οποία βεβαίως έχουν ακριβοπληρωθεί για να τρομοκρατούν το πανελλήνιο στιγματίζοντας για μία ακόμη φορά την Ξάνθη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Τσέπελης, πληρώνει αδρά τα παπαγαλάκια της Ξάνθης για να μεταφέρουν στην Αθήνα την μαύρη εικόνα, προκειμένου να ενισχυθεί ο δήμος με μεγάλες αποζημιώσεις λόγω κορωνοιού και εννοείται ότι με αυτήν την ενίσχυση λόγω της μαύρης εικόνας που μεταδίδεται στην Αθήνα και την ενίσχυση των δημοτικών ταμείων από το κράτος των Αθηνών  θα έχει ο δήμαρχος την οικονομική δυνατότητα να μοιράσει στο Δροσερό και όπου αλλού χρειαστεί, περισσότερες σακούλες με τρόφιμα για να τον ξαναψηφίσουν.

Ήδη όπως πληροφορηθήκαμε το πρώτο «μπαξίσι» μπήκε στα ταμεία του δήμου και άρα θα μπορούν να πληρώνονται πιο άνετα τα παπαγαλάκια του Τσέπελη που προσπαθούν να βγάλουν όλο τον νομό άρρωστο για να δικαιολογήσουν και το «μεροκάματο» που τους δίνει ο Τσέπελης.

Με αυτά που κάνει η διοικήτρια του νοσοκομείου, ο Τσέπελης και τα παπαγαλάκια του μας βλέπω εκτός καραντίνας του χρόνου τα Χριστούγεννα.
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου