[Και η παράταξη Δημαρχόπουλου (Σδρέβανος και Ελ. Παυλίδου), απόντες απο την δια περιφοράς συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

[Και η παράταξη Δημαρχόπουλου (Σδρέβανος και Ελ. Παυλίδου), απόντες απο την δια περιφοράς συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ!]

Και οι εκπρόσωποι της μείζονος αντιπολίτευσης της στο Διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ Ελισάβετ Παυλίδου και Μαρίνος Σδρέβανος, είπαν όχι και δεν παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση επειδή ο Πρόεδρός της Ιπποκράτης Καμαρίδης, επιμένει να διεξάγονται οι συνεδριάσεις δια περιφοράς κι όχι με τηλεδιασκέψεις.


Ιδού τι ανέφεραν στην επιστολή τους:

Κύριε Πρόεδρε
Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 11ης Μαρτίου 2020 (ΦΕΚ Α’ 55/ 11-3 -2020), κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής διάδοσης του COVID-19, η λήψη αποφάσεων των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευομένων, από τους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, νομικών προσώπων, μπορεί να λαμβάνονται, είτε δια περιφοράς, είτε δια τηλεδιάσκεψης, είτε δια ζώσης, ενώ προβλέπεται, στην περίπτωση της δια ζώσης σύγκλησης των Δ.Σ., οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών.

Ενώ, λοιπόν σας δίνεται η δυνατότητα διενέργειας των συνεδριάσεων του Δ.Σ., μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεχίζετε τις, δια περιφοράς, συνεδριάσεις του  Συμβουλίου. Δυστυχώς, και στην, δια περιφοράς, συνεδρίαση του Δ.Σ., της 18ης –12 -2020, συνεχίζεται η ελλιπής ενημέρωση, για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, μεταξύ των οποίων και θέματα σοβαρά, τα οποία καθορίζουν την λειτουργία της  Επιχείρησης για το έτος 2021, όπως ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021.

Επειδή, αρνούμαι τόσο εγώ όσο και το μέλος του ΔΣ Μαρίνος Σδρέβανος να αποδεχθούμε και να συμμετέχουμε, έστω και δια της απλής παρουσίας μας, σε τακτικές και διαδικασίες, οι οποίες υποβαθμίζουν τον θεσμικό μας ρόλο, ως μέλη του ΔΣ  , δεν συμμετέχουμε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 18ης – 12 -2020 και σας δηλώνουμε ότι δεν προτιθέμεθα να συμμετέχουμε σε καμία, δια περιφοράς, συνεδρίαση στο μέλλον, χωρίς την προβλεπόμενη αιτιολόγηση.

Ξάνθη, 18 Δεκεμβρίου 2020

  • Ελισάβετ Παυλίδου
  • Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
  • Δημοτική Σύμβουλος Ξάνθης
  • Μαρίνος Σδρέβανος
  • Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου