[Παραιτήθηκε και η Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ελένη Σισμάνη, καταγγέλλοντας τα κεντρικά του κόμματος για άγνοια]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

 

Σας ενημερώνω για την πλήρη διαφωνία μου, σχετικά με τη διαδικασία ορισμού του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Ξάνθης. Παρά τα όσα λέει η απόφαση, ο κ. Πυλαρινός ποτέ δεν ήταν αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ και η απόφαση σας να τον ορίσετε είναι ανεξήγητη. Όπως καλά ξέρετε, ήμουν η μοναδική αντιπρόεδρος και δεν ενδιαφερόμουν να αναλάβω τη θέση, του Προέδρου της ΝΟΔΕ, έπρεπε όμως για τη διαδικασία του ορισμού να πραγματοποιηθεί συμβούλιο και να προτείνουν την άποψη τους, όλα τα μέλη.

  Είμαι μέλος των κομματικών οργάνων για μια εικοσαετία, δίνοντας αγώνες όλα αυτά τα χρόνια με αγάπη για την Ξάνθη και για τη Νέα Δημοκρατία. Όμως, ποτέ στο παρελθόν δεν ξαναείδα τέτοια συμπεριφορά, η οποία μειώνει το ρόλο μας, τους αγώνες μας, την προσφορά μας στη Νέα Δημοκρατία.

  Νιώθω, λοιπόν, ότι δεν έχω καμία θέση σε μια οργάνωση, που δε γνωρίζει ποιος είναι ο Αντιπρόεδρος της. Δεν έχω καμία θέση, σε μια οργάνωση, που αφού μαθαίνει ποιος είναι ο Αντιπρόεδρος της, δε διορθώνει το αρχικό λάθος, εάν υπήρχε λάθος. Αφού λοιπόν για εσάς, δεν είναι σοβαρό να διορθώσετε τα λάθη σας, αφού αγνοείτε τα μέλη της ΝΟΔΕ και δεν κάνετε τον κόπο, να δικαιολογήσετε την εμμονή στη λανθασμένη απόφαση σας, σας καταθέτω την παραίτησή μου από αντιπρόεδρος και μέλος του συμβουλίου της ΝΟΔΕ Ξάνθης.

Με εκτίμηση,
Σισμάνη Ελένη
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου