[«Καμπανάκι» από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης… Κατά του ανοίγματος του λιανεμπορίου στις 14 του μηνός ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθ. Εξαδάκτυλος]

Δεν υπάρχουν σχόλια


Αναστάσιος Καραδέδος
«Δεν έχει νόημα να μιλάμε για άνοιγμα της αγοράς, εάν δεν μπει ένα πλαίσιο που θα επιβάλει τεστ σε όλους αυτούς που απασχολούνται στην τροφοδοτική αλυσίδα, δηλαδή στα σούπερ μάρκετ και τις επιχειρήσεις που παραδίδουν φαγητό κατ’ οίκον, καθώς επίσης και σε όλους τους υπόλοιπους, που αναμένεται να ανοίξουν το επόμενο χρονικό διάστημα…»

  Δεν θεωρεί καλή ιδέα το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 14 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, όπως ο ίδιος επισημαίνει σε πρόσφατες δηλώσεις του.

  «Ελπίζω να μην έχουμε μετέωρα βήματα… Στη Θράκη, στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο που έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, δεν θα είναι καθόλου καλή ιδέα να ανοίξει το λιανεμπόριο στις 14 του μηνός. Δεν ξέρω πόσο καλή είναι και για την υπόλοιπη Ελλάδα, με εξαίρεση κάποιες περιοχές που έχουν εξαιρετική εικόνα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

  Κληθείς να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις και κατά πόσο ο ίδιος συντάσσεται με τις θέσεις του κ. Εξαδάκτυλου, σχετικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 14 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, κύριος Αναστάσιος Καραδέδος, είναι ξεκάθαρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου