[Μειωμένη κατά 40% η κίνηση στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

 

Περίπου 40% κάτω ήταν η κίνηση των επιβατών στο πρώτο 15ημερο του Δεκεμβρίου του 2020 στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης .

Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο καθώς υπάρχει αύξηση των κρατήσεων και διπλασιασμός των πτήσεων.

«Μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου είχαμε κατά μέσο όρο μια πτήση ανά εταιρεία για την Αθήνα και τη Σητεία. Μετά τις 20 Δεκεμβρίου αυτές οι πτήσεις γίνονται τέσσερις την ημέρα για την Αθήνα διατηρούνται οι πτήσεις για Σητεία, ενώ μπαίνουν και μεγαλύτερα αεροσκάφη,» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης και πρόσθεσε πως « οι αεροπορικές εταιρείες φαίνεται να έχουν περισσότερες κρατήσεις και γι αυτό αυξάνονται τα δρομολόγια προκειμένου να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό.»

Ο κ.Ζαντανίδης χαρακτήρισε χρονιά ρεκόρ για την αεροπορία την αντίστοιχη περσινή περίοδο (2019) και τόνισε πως η κανονικότητα στον αεροπορικό χώρο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αεροπορικών εταιρειών θα έρθει το 2024.

«Το 2019 είχαμε πολύ μεγάλα νούμερα. Ήταν μια χρονιά ρεκόρ για την αεροπορία για την οποία οι προβλέψεις λένε ότι θα την ξαναζήσουμε εάν όλα πάνε καλά με το εμβόλιο περίπου στο 2024,» είπε ο κ.Ζαντανίδης και τόνισε πως θα υπάρξει μια μεγάλη αύξηση το 2021 και 2022,αλλά η κανονικότητα στον αεροπορικό χώρο πάντα με τις εκτιμήσεις των αεροπορικών εταιρειών θα έρθει το 2024.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Όλγα Ορφανίδου
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου