[«Σε παρακαλώ κόψε το ρεύμα σε μια ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου»]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

 

Ένας υπάλληλος που εργάζεται πάνω σε διακοπές και επανασυνδέσεις ρεύματος φέρνει στο φως μια συγκινητική ιστορία από την Κομοτηνή. Ένας πατέρας, στο σπίτι του οποίου έχει πάει για να κόψει το ρεύμα, τον παρακάλεσε να το κάνει μία ώρα μετά γιατί το παιδί του έκανε τηλεκπαίδευση.

«Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας. Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά: “Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το. Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα”» έγραψε ο Ευθύμης Παιδαράκης στην ανάρτησή του.
 
«Σειρά μου τώρα να σκύψω το κεφάλι και να ντρέπομαι να τον κοιτάξω… Ανάθεμά σε φτώχεια καταραμένη, μα κι ευλογημένη, γιατί μας κάνεις να γινόμαστε άνθρωποι και να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην ανάγκη του άλλου… Ευλογημένη, γιατί μας ενώνεις πάνω στο αμόνι της ζωής αν και ξέρουμε πως το σφυρί της ανάγκης θα μας κτυπήσει αλύπητα!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τελικά σύμφωνα με το inkomotini.news το ποσό συγκεντρώθηκε με τη βοήθεια συμπολιτών του πατέρα και το ρεύμα δεν κόπηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου