[Περιφερειακή Σύνθεση: “Απών ο κ. Μέτιος από την προσπάθεια στήριξης των αμπελοκαλλιεργητών”]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Έλαμψε διά της απουσίας του ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ από τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε ώστε να λάβουν μία οικονομική ενίσχυση οι καλλιεργητές αμπελιού, των οποίων η παραγωγή έμεινε απούλητη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μια προσπάθεια στην οποία έπρεπε και όφειλε να πρωτοστατεί η Περιφέρεια. Παρ’ όλα αυτά ο κ. Μέτιος καθώς και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Αντωνιάδης ούτε γνώριζαν κάτι για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης των αμπελοκαλλιεργητών, ούτε φυσικά έκαναν κάποια ουσιαστική ενέργεια ώστε να εξασφαλισθεί η οικονομική ενίσχυση για τη συγκεκριμένη κατηγορία καλλιεργητών.

Από την ίδια άγνοια εμφορούνται ο Περιφερειάρχης και η διοίκηση του και όσον αφορά τα θέματα και των άλλων καλλιεργειών.

Είναι προφανές πλέον πως ο Περιφερειάρχης αγνοεί συνολικά τα προβλήματα των κατοίκων της Περιφέρειας και δεν ενδιαφέρεται να δώσει λύσεις σε αυτά. Χάρη στην σημαντική συμβολή του υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου και όλων των κυβερνητικών βουλευτών, έχει πλέον μπει σε τελικό στάδιο η ενίσχυση των αμπελοκαλλιεργητών, από το Προσωρινό Πλαίσιο Κρατικών Ενισχύσεων και θα δοθεί ενίσχυση ανά στρέμμα στους ανθρώπους που έχασαν το εισόδημα μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που νοιάζονται για τον τόπο τους, γιατί ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες του παραμένουν δυστυχώς όχι μόνο άσχετοι αλλά και αδιάφοροι για όλα.

Από το Γραφείο Τύπου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου