[ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΡΚΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 1.710 ΕΥΡΩ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Ρωτάμε και ξαναρωτάμε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, που απασχολείται, τι ωράριο έχει και ποια είναι η «δουλειά» του αντιπροέδρου της εταιρίας Χρήστου Μούρκα στη ΔΕΥΑΞ!

Διότι αν είναι να επιτηρεί τα συνεργεία της εταιρείας, εμείς κάτι τέτοιο δεν διαπιστώσαμε, ακόμη κι όταν επί δυο μέρες είχαμε συνεργείο της ΔΕΥΑΞ στην Μεραρχίας… και δεν είδαμε τον συγκεκριμένο κύριο.

1.710 ευρώ το μήνα δηλαδή ο Χρήστος Μούρκας τον οποίο κάποτε θα έστελνες για… πλαστογραφία στον Εισαγγελέα κύριε Ιπποκράτη Καμαρίδη (μαζί με την κυρία Δημούδη…), εσύ πως το βλέπεις; Λίγα είναι;

24.000 ευρώ μέσα σε 14 μήνες για τον κύριο Αντιπρόεδρο…; Τόσο πολύ χρήμα τελικά έχει η ΔΕΥΑΞ; (Σ.Σ. Και μ’ αρέσει Ιπποκράτης Καμαρίδης εσύ κάποτε ξεσήκωνες τον κόσμο για μια…πολυθρόνα και ασχολιόσουνα με τον… κώλ… του διευθυντή της εταιρείας!).

(σ.σ. Υπενθυμίζω ότι την παραπάνω ερώτηση κατέθεσε προς τον Δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο και τον Πρόεδρο και σύσσωμη η παράταξη Παπαχρόνη… Απάντηση φυσικά δεν πήρανε ποτέ κι ας πέρασαν τόσοι μήνες! Όπου τους βολεύει… δεν απαντάνε! Και «καθάρισαν» με αυτόν τον τρόπο κύριοι του Ελεγκτικού συνεργείου και Επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης;).




 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου