[ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ Ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας να αρθούν τα άδικα περιοριστικά μέτρα στο Νομό Ξάνθης]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από 15/07/2020 που σας επισκεφθήκαμε στο Υπουργείο και σας εκθέσαμε τα τεράστια προβλήματα του Νομού Ξάνθης, δεν είχαμε καμιά απάντηση μέχρι σήμερα!

ΝΕΑ επιστολή με την οποία ευθέως τον κατηγορεί ότι «απ’ όλα όσα συζήτησαν στην συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ», απέστειλε χθες ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραΐτης. Μάλιστα την επιστολή ανήρτησε και στο facebook χωρίς ωστόσο να ενημερώσει την τοπική κοινωνία ποια ήταν αυτά τα αιτήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι στη συνάντηση του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, παρούσα ήταν και η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακιρογλου.

Αναλυτικά όλη η επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης παρακάτω:
«Επιστολή στον υπουργό
ΆΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΆΔΗ.
Αξιότιμε κύριε υπουργέ,
Ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ώστε να αρθούν τα άδικα και καταστροφικά περιοριστικά μέτρα από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. Δεδομένου ότι εδώ και ενάμιση μήνα δεν είναι επιβαρυμένο το επιδημιολογικό φορτίο στο νομό μας, εξακολουθούμε να «τιμωρούμαστε».

Σας θυμίζουμε ότι η Ξάνθη, ως Περιφερειακή Ενότητα έχει υποστεί για πέντε (5) ολόκληρους μήνες την υγειονομική και οικονομική καταστροφή λόγω του τοπικού προβλήματος που υπήρχε. Δεν αντέχουμε άλλο και είναι άδικο ένας νομός που τόσο ταλαιπωρήθηκε, να πληρώνει και να συνεχίζει να καταστρέφεται οικονομικά για το πρόβλημα συγκεκριμένων Περιφερειών και νομών που αυτή την περίοδο έχουν επικίνδυνο επιδημιολογικό φορτίο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι από τις 15/07/2020 οπότε και σας επισκεφθήκαμε στο Υπουργείο και σας εκθέσαμε τα τεράστια προβλήματα, μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία απάντηση για τα θέματα που σας θέσαμε ως Π.Ε. Ξάνθης. Είναι και άδικο και καταστροφικό εκτός από το δικό μας πρόβλημα, να πληρώνουμε και τα προβλήματα άλλων περιοχών. Δεν αντέχουμε άλλο!».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου