[ΑΦΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΣΕΠΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ....ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ Π. ΠΟΛΗΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ;]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Κι επειδή ο απόφοιτος Δημοτικού εκτός από μας, προκαλεί και τη νοημοσύνη των κατοίκων της Παλιάς Πόλης, υπενθυμίζω την επιστολή του Προέδρου του Συλλόγου Κώστα Κουρτίδη στο Δημοτικό συμβούλιο:

«Προς:
Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Ξάνθης
Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων
Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Ξάνθης
Κοιν.: Δήμο Ξάνθης

Κυρίες, κύριοι,
Τις τελευταίες εβδομάδες έχει τοποθετηθεί στην αρχή της οδού Δημάρχου Φ. Αμοιρίδη, μια φορητή μπάρα, πορτοκαλί κώνοι και περιστασιακή ένα φορητό απαγορευτικό κυκλοφορίας και γλάστρες που εμποδίζουν την πρόσβαση οχημάτων στις οδούς Αμοιρίδη, Ορφέως, Μαυρομιχάλη και Ι. Σγουρού.
Επειδή η τοποθέτηση μας φαίνεται αυθαίρετη, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τους λόγους της τοποθέτησης, και επίσης

Αν υπάρχει σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την τοποθέτηση.
Αν η αστυνομία είναι ενήμερη και σύμφωνη με την τοποθέτηση.
Για τα μέτρα προστασίας (αν υπάρχουν) σε περίπτωση που κάποιος κάτοικος τις απογευματινές/βραδινές ώρες που είναι τοποθετημένη η μπάρα πάθει κάτι και χρειαστεί να μεταβεί ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό όχημα τα οποία σε τμήματα της οδού Ορφέως δεν χωρούν με την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων που συνόδευσε την τοποθέτηση της μπάρας.
Αν το παραπάνω 1. δεν πληρούται, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η μπάρα, οι κώνοι και τα υπόλοιπα αντικείμενα δεν τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Ξάνθης και επομένως μπορούν να απομακρυνθούν.
Αναμένοντας τις ενέργειές σας,

Eκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου
Κωνσταντίνος Κουρτίδης, πρόεδρος ΔΣ»
-Αφού είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ κύριε Τσέπελη η πρόσβαση των κατοίκων της Π. Πόλης σπίτια τους, γιατί σας έστειλε ο σύλλογός τους την επιστολή που δημοσιεύω παραπάνω;


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου