[ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΣΕΠΕΛΗ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ! Όφειλαν ήδη να παρέμβουν Εισαγγελείς, Τροχαία και Νεωτέρων Μνημείων Ξάνθης!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Ξέσπασμα» του Λύρατζη στο fb με ειρωνείες για τον....προεκλογικό «διαμορφωτή» του που έκανε για μια ακόμη φορά, το μαύρο....άσπρο!


Είναι αστειότητες ο Δήμαρχος Τσέπελης δια των φερεφώνων του,
να επικαλείται την με αριθμό 15/2016 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που τονίζει καθαρά ότι, «Επιβάλλεται η διατήρηση ελεύθερων διαδρόμων κίνησης οχημάτων όλο το 24ωρο, πλάτους 3.50 μέτρων»!!!!

*Ακόμη και οι ....Θανάσης Ξυνίδης, Δημήτρης Μπένης και...Φανουράκης, ψήφισαν ΛΕΥΚΟ διαφωνώντας με την απόφαση 15/2016 που επικαλείται ο Τσέπελης για να μπορέσει να «νομιμοποιήσει» την παρανομία του! Απόφαση που πουθενά δεν μιλάει για ΚΛΕΙΣΙΜΟ δρόμων!


Ένα μπάχαλο όλη η πόλη, παντού ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, έχει καταπατηθεί και το ΠΡΑΣΙΝΟ του πάρκου της "παραλίας" με τραπεζοκαθίσματα με την πλήρη κάλυψη του Δήμου και της Αστυνομίας!

Πίσω από την απόφαση 154 και το με αριθμό 8./27-6-2016 που ωστόσο πουθενά δεν γράφει ότι μπορούν» να κλείσει ένας δρόμος (!), επιχειρεί ο Δήμαρχος Τσέπελης να νομιμοποιήσει την καραμπινάτη παρανομία του να κλείσει το δρόμο που οδηγεί στη Π. Πόλη, στη προσπάθειά του να βρει άλλοθι, με απώτερο σκοπό το οικονομικό όφελος των μαγαζιών αλλά των... προεκλογικών του δεσμεύσεων, όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο άτυπος εκπρόσωπος τύπου και «διαμορφωτής» κοινής Γνώμης που προσπαθεί για μια ακόμη φορά να κάνει το... μαύρο-άσπρο!

Την ίδια ώρα με την πλήρη κάλυψη του Δημάρχου, της Πολιτικής Προστασίας, του Αντιδήμαρχου Αδειοδότησης Γιάννη Ζερρενίδη και φυσικά και της Αστυνομίας, ένα μπάχαλο έχει γίνει όλη η πόλη, αφού έχει καταπατηθεί ΚΑΙ το πράσινο μπροστά στη "παραλία"!!!
(Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους...)



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου