[Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης: Μια ακόμη χρονιά χωρίς…κολυμβητήριο…αλλά…Your only limit is you!!!!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μία ακόμα κολυμβητική χρονιά φτάνει στην ολοκλήρωσή της.
Μια χρονιά δύσκολη και ιδιαίτερη.
Ιδιαίτερη για όλους μας λόγω της πανδημίας και συγχρόνως δύσκολη για τους αθλητές του Κ.Ο.Ξάνθης που αναγκάζονται να προπονούνται χιλιόμετρα μακριά από την πόλη μας τα τελευταία έξι χρόνια.

Οι αθλητές μας, Τζούμα Ευαγγελία (κατηγορία Κορασίδων) & Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος (κατηγορία Παμπαίδων Β), μετά από ακόμα μια πολύμηνη και επίπονη προετοιμασία,προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα και προετοιμάστηκαν όσο το δυνατόν καλύτερα και είναι έτοιμοι να πάρουν μέρος στο Ενοποιημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναπτυξιακών Κατηγοριών (Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄&Β΄, Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων ) στις 25 Ιουλίου 2020 στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης & στις 26 Ιουλίου 2020 στο κολυμβητήριο της Καβάλας, που θα διεξαχθούν σε ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες γι’αυτούς συνθήκες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ. Ο. Ξάνθης με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κατηγοριών, εύχεται στους συμμετέχοντες αθλητές του καλή επιτυχία, να απολαύσουν κάθε λεπτό των Πρωταθλημάτων και να επιστρέψουν πιο πλούσιοι σε εμπειρίες και συναισθήματα, στην προπονήτριά μας κα Ευαγγελία Πολίτου καλή δύναμη και σε όλους να ευοδωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι προσπάθειες και οι κόποι της χρονιάς που τελειώνει.

«Το καλύτερο μέρος του αγώνα είναι η ευκαιρία της συμμετοχής».
Your only limit is you!!!!
Το Δ/Σ του Κ.Ο.Ξάνθης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου