[ΟΧΙ κι ευχαριστώ στον Κικίλια που άφησε 4-5 μήνες το Νοσοκομείο Ξάνθης χωρίς Μοριακό Αναλυτή!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από την Παρασκευή 24 Ιουνίου το νοσοκομείο μας διαθέτει έναν υπερσύγχρονο Μοριακό Αναλυτή Ανίχνευσης Covid-19 (real time PCR), δυναμικότητας 96 δειγμάτων ταυτόχρονα.-δανεικό απο το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης!!! (σ.σ. Αλήθεια γιατί 5 μήνες αφού το είχαν δεν το στέλνανε;. Και χάθηκαν τόσοι άνθρωποι κύριε Κικίλια; Και όχι να σου πούμε κι απο πάνω...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Όπως σο λέει η διοίκητρια κ.Ροφαέλα για να ¨κρύψει" τις δικές της ευθύνες!!! 

Με ανακοίνωσή της ο διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
Οι επόμενοι μήνες θα είναι το ίδιο δύσκολοι και κρίσιμοι όσον αφορά στην πορεία της πανδημίας, αλλά και της λειτουργίας όλων των φορέων που είναι επιφορτισμένοι με τη προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών. Στόχος όλων πρέπει να είναι η κοινή δράση χωρίς προαπαιτούμενα, μονόπλευρες στρατηγικές και πολιτικές σκοπιμότητες.

Ο κορονοϊός είναι εδώ, μας αφορά όλους, είναι ακόμα απόλυτα ενεργός στην κοινότητα, μολύνει με την ίδια ένταση, απαιτεί σοβαρότητα στην ατομική ευθύνη όλων μας, μα πάνω απ’ όλα για να αντιμετωπιστεί δραστικά πρέπει όλοι να συνεργαστούμε με σοβαρότητα και ταπεινοφροσύνη.
Όλοι εμείς στο Νοσοκομείο Ξάνθης, θα συνεχίσουμε όπως πορευτήκαμε όλον αυτό τον καιρό. Δυναμικά, παραγωγικά και διακριτικά, με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των συμπολιτών μας και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.

(σ.σ. Διοικήτρια κερνάει....Ροφαέλα πίνει! Η ίδια επαινεί τον εαυτό της...!)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου